FC Barcelona Femení – Deportivo Abanca (prèvia): Espectacle servit a cara o creu

FC Barcelona Femení – Deportivo Abanca (prèvia): Espectacle servit a cara o creu

19.00h, Barça TV i streaming fcbarcelona.cat: Dos dels equips que practiquen un futbol més vistós se citen als quarts de final de la Copa de la Reina, a partit únic, a l’Estadi Johan Cruyff

La Copa de la Reina es juga a casa aquesta tarda. El Barça Femení rep el Deportivo Abanca en uns quarts de final a partit únic, sense marge d’error, al fortí de l’Estadi Johan Cruyff. Si l’objectiu primordial de la temporada és indissimuladament la Lliga, aquest és un dels altres grans reptes per a l’equip; en una competició en què encapçala el palmarès (6) i busca, ni més ni menys, que la seva dotzena semifinal de Copa consecutiva.

El conjunt dirigit per Lluís Cortés segueix invicte aquesta temporada i es troba en un moment de forma extraordinari: els últims partits els ha resolt amb victòries per 1-10 amb la Real Sociedad a la final de la Supercopa, 0-4 a l’Sporting Huelva (a la ronda anterior de Copa), 7-0 de nou amb les andaluses en Lliga i el 0-6 a Logroño, el passat cap de setmana. Les úniques baixes per lesió per al cos tècnic culer seran Melanie Serrano i Andrea Falcón.

El Deportivo, per la seva banda, també arriba en un moment dolç. Recent ascendit i indiscutible revelació de la Primera Iberdrola (és quart), ha captivat amb un futbol atrevit i vistós. Peke és la seva millor artillera, amb 14 gols a la Lliga. A la Copa, la seva actuació tampoc està deixant indiferent a ningú: a vuitens va golejar per 7-2 el València a Riazor. L’espectacle està servit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut