Venda d'entrades per al partit de Mallorca

Venda d'entrades per al partit de Mallorca

El període de compra, condicionada a disponibilitat d'entrades i destinada a socis o posseïdors del carnet de compromís, es tancarà el divendres 6 de març a les 19.00 h

La venda de les entrades per al partit de Lliga que enfrontarà el RCD Mallorca i el FC Barcelona, el dissabte 14 de març a l’estadi mallorquinista de Son Moix (18.30 h), comença el dimecres 26 de febrer a les 10.00 hores i finalitzarà el divendres 6 de març a les 19.00 h.

Els socis o posseïdors del carnet de compromís del FC Barcelona disposen de 408 entrades per aquest partit, a un preu de 35 € i estaran situades a la zona destinada a l’afició visitant (Tribuna Sol Alta).

Cada soci pot demanar una entrada, i es poden agrupar fins a quatre socis a cada petició, i amb una mateixa targeta de crèdit i/o dèbit no es podran pagar més de vuit entrades.

Compra condicionada a disponibilitat d’entrades

Per aquest partit, la compra estarà condicionada a la disponibilitat d’entrades, i en cas que la reserva d’entrades superi l’oferta de localitats, se celebrarà el dilluns 9 de març un sorteig entre tots els socis que hagin adquirit entrades per assignar les localitats disponibles.

Els socis agraciats amb assignació directa, o els agraciats al sorteig, seran degudament informats per part del Club, que també informarà a aquells socis que no hagin estat agraciats en el possible sorteig. Aquests últims rebran una comunicació del Club informant que no disposen d’entrades per al partit i que es procedirà a efectuar-li la devolució de l’import pagat en concepte de reserva d’entrades condicionada a disponibilitat.

Un cop feta la compra no s’admetran modificacions, devolucions i/o cancel·lacions.

Per la seva adquisició en queden exclosos els socis menors de 6 anys, aquells amb quotes de soci impagades i els sancionats per la Comissió de Disciplina. La compra es podrà fer a través de la passarel·la de la web, on caldrà identificar-se amb la clau i el codi personal, al següent enllaç

Recollida d'entrades

Les entrades seran nominals i intransferibles, i les haurà de recollir personalment cada soci a Palma de Mallorca, prèvia identificació. En el cas dels menors, l'entrada l’haurà de recollir el menor, acompanyat sempre per un dels seus pares o tutors.

La informació de la recollida s’enviarà per correu als socis que tinguin entrada.

Viatges de FC Barcelona Desplaçaments

Per poder presenciar aquest partit en directe a l'estadi de Son Moix, FC Barcelona Desplaçaments ofereix a socis, posseïdors del carnet de compromís o penyistes dues opcions de viatge. Una és la de viatge amb avió d'anada i tornada el mateix dia de partit a un preu de 88 € per als socis i 105 € per carnet de compromís o penyistes.

La segona opció de viatge amb avió comporta anar el dissabte i tornar el diumenge amb una nit d'hotel, i té un cost de 119 € per als socis i 139 € per carnet de compromís o penyistes.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut