Local

L'obsequi de saltar al Camp Nou de la mà dels jugadors blaugrana

La iniciativa ha permès a aquells socis que aquest any estrenen la categoria infantil poder optar a ser un dels 22 joves que viuran una experiència única al costat dels seus herois

El FC Barcelona, a través de la seva Àrea Social, ha posat en marxa la iniciativa 'Barça Herois', destinada als joves socis que aquest any 2020 han passat de categoria aleví a infantil, i que permetrà que 22 joves puguin sortir de la mà d’un dels jugadors titulars del FC Barcelona abans d’un dels partits que es disputaran al Camp Nou.

Aquest obsequi representa una experiència única i emotiva per a qualsevol jove barcelonista, que segurament serà l’única vegada que podrà optar a viure la sensació de saltar a un Camp Nou ple d’aficionats abans d’un partit, de la mà d’un dels jugadors del Barça.

Tots aquells socis que estrenen categoria infantil van rebre la informació d’aquesta iniciativa i han pogut formalitzar la seva sol·licitud fins al dilluns 24 de febrer. Entre els 350 joves que s’han registrat, es van sortejar els 22 llocs disponibles per acompanyar els nostres jugadors abans de l’inici dels partits.

Els joves premiats amb aquest obsequi que s'ofereix pel canvi de categoria rebran per part del Club la confirmació d'haver estat escollits per ser protagonistes d'aquesta acció, i la informació dels passos que hauran de seguir per acompanyar un dels seus herois blaugrana a la sortida al terreny de joc del Camp Nou.

 

 

Més notícies aquí