Marta Galimany s'imposa a Sevilla i ja té bitllet per als Jocs

Marta Galimany s'imposa a Sevilla i ja té bitllet per als Jocs

La blaugrana s’ha imposat en el campionat d’Espanya de marató baixant de les 2:30h, registre exigit per tenir accés directe per als Jocs Olímpics d’enguany

L’atleta del Barça Marta Galimany ha aconseguit aquest matí el seu bitllet per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020, després de baixar de les dues hores i trenta minuts en el campionat d’Espanya de marató.

La blaugrana, que a més d’aconseguir la mínima també s’ha emportat de Sevilla el títol de campiona d’Espanya, ha acabat amb un registre de 2:29:02, la seva millor marca personal.

Cal recordar que Galimany es va especialitzar en aquesta prova ara fa cinc anys, i que, des de llavors, la blaugrana ha estat bronze per equips al campionat d’Europa – sent vint-i-quatrena a Berlín- i divuitena al campionat del món de Doha.

Fins ara, la seva millor marca datava de l’abril del 2019, quan va signar un temps de 2:30:15 a la prova disputada a Roterdam.

Setena atleta blaugrana amb bitllet per a Tòquio 2020

D’aquesta manera, la de Valls se suma a la llista de blaugranes que seran als Jocs Olímpics participant en proves atlètiques. Galimany és la setena atleta del Barça que ja té assegurada la seva plaça, conjuntament amb Yulimar Rojas, Nubia Soares, Mariafernanda Murillo, Alexis Copello, Álex Quiñónez i Adrián Ben. Llista a la qual cal sumar el nom de Raquel González, atleta que ja té la mínima per al 50km marxa, però que haurà d’esperar a la convocatòria final de l'RFEA.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut