RK Celje Pivovarna Lasko – Barça: Com més aviat millor

RK Celje Pivovarna Lasko – Barça: Com més aviat millor

(17.00 h, Esport3) Els blaugranes busquen a la pista eslovena el punt que els falta per assegurar la primera posició de grup a la Champions League i l’accés directe als quarts de final amb una jornada de marge

El Barça pot certificar aquest diumenge (17 hores, Esport3) l’objectiu de la fase de grups de la VELUX EHF Champions League: acabar primer de grup i accedir directament als quarts de final. Per aconseguir-ho necessita sumar un empat o una victòria a la pista del Celje Pivovarna Lasko en la penúltima jornada, i així no haver d’esperar a l’últim partit al Palau Blaugrana contra el Pick Szeged.

El conjunt de Xavi Pascual és el líder sòlid del grup A amb 22 punts de 24 possibles, després d’encadenar 11 victòries consecutives. Només dues derrotes en els dos darrers partits evitarien que els blaugranes fossin primers i s’estalviessin els vuitens de final. Els culers, però, no volen haver d’esperar a l’últim partit, i buscaran certificar la classificació aquest mateix diumenge a la pista d’un Celje que té molt a prop el bitllet per als vuitens de final com a sisè de grup.

Tota la plantilla disponible

Aleix Gómez i Luka Cindric, amb l’alta mèdica, són les principals novetats d’una convocatòria a la qual també torna Aitor Ariño després de descansar en l’últim partit. Amb la recuperació de l’extrem dret de Sabadell i el central croat, a més de la reaparició de Casper Mortensen, Xavi Pascual compta per primera vegada aquesta temporada amb tota la plantilla. Per al partit a Eslovènia el jugador descartat ha estat Abel Serdio.

L’equip va viatjar aquest dissabte a terres eslovenes després de completar un últim entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Al final d’aquesta sessió, Xavi Pascual i Jure Dolenec van atendre els mitjans i van destacar el talent d’un Celje amb jugadors molt joves. Tot i sumar només sis punts en 12 partits, el conjunt eslovè ha competit bé contra els equips capdavanters com a local.

Els eslovens van ser campions d’Europa l’any 2004, i s’han enfrontat amb el Barça en un total de 14 ocasions. El balanç per als blaugranes és de 10 victòries i quatre derrotes. En el duel de la primera volta, disputat al Palau, el Barça es va imposar amb molta claredat per 45-21. Xavi Pascual, però, ha comentat que aquell partit no es pot prendre com a referència: “Nosaltres vam estar molt bé en totes les línies i ells van abaixar els braços”. Els blaugranes buscaran repetir actuació i certificar, d’aquesta manera, el bitllet directe per als quarts de final de la Champions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut