Calafell Tot l’Any – Barça : El líder afronta un nou repte a domicili!

Calafell Tot l’Any – Barça : El líder afronta un nou repte a domicili!

(18.00 hores) El Barça visita l’invicte i remodelat pavelló Joan Ortoll de Calafell

El Barça afronta aquest dissabte (18.00 hores, OKLiga.TV) una de les visites més complicades de l’OK Lliga. El conjunt blaugrana jugarà al remodelat pavelló Joan Ortoll de Calafell, on cap equip s’ha endut els tres punts. El Calafell Tot l’Any ocupa la setena posició i està fent una temporada molt positiva, assolint la primera presència a la Copa i victòries de prestigi com la del darrer dimecres a Reus (3-4). “És un repte majúscul”, resumeix Edu Castro.

El tècnic blaugrana considera que el Calafell “és un equip molt ben treballat i que surt molt bé al contraatac”. “També és molt difícil de superar amb la defensa ordenada”. En aquest sentit, Castro subratlla la dificultat dels dos precedents d’aquesta temporada contra l’equip de Ferran López i que es tracta “d’un partit molt exigent”.

L’equip ha fet aquest divendres l’únic entrenament previ al duel, amb tots els jugadors disponibles conscients de la dificultat del duel de la 22a jornada: “No tenen res a perdre quan juguen contra equips grans i ja ho van demostrar a Reus”, expressa el capità Aitor Egurrola. “Aquesta última victòria segur que els referma en la seva línia de treball i sabem que serà un partit molt dur”. El pop també descriu el Calafell com “un equip molt lluitador, que no abaixa mai els braços i que es fa molt fort a casa seva”.

El conjunt de Ferran López afrontarà el duel sense el sancionat Sergi Torné, màxim golejador de l’equip amb 16 dianes. El segueixen Arnau Xaus (13), Guido Pellizzari i Sergi Romeu (8), Àngel Rodríguez (7) i Oriol Palau (6). Els àrbitres del duel seran Ruben Fernández i Erik Rivas.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut