Definitis els horaris de la Copa del Rei

Definitis els horaris de la Copa del Rei

El Barça debutarà en els quarts de final el divendres 6 de març a les 20:45 hores contra el Fraikin Granollers, i en cas de classificació jugarà la segona semifinal, també a les 20:45 h

La RFEBM (Real Federación Española de Balonmano) ha fet oficial aquest divendres els horaris de tots els partits de la propera Copa del Rei, que es disputarà a la Caja Mágica de Madrid entre el divendres 6 i el diumenge 8 de març. El Barça, que va quedar emparellat amb el Fraikin Granollers, jugarà l’últim partit dels quarts de final, a les 20:45 hores. Els altres quarts es disputaran a les 12:00h (Bidasoa Irún – BM Benidorm), a les 16:15h (Abanca Ademar León – Logroño La Rioja) i a les 18:30h (Helvetia Anaitasuna – Liberbank Cuenca).

En cas de victòria en el derbi contra el Fraikin Granollers, el Barça disputaria la segona semifinal del dissabte 7 contra el guanyador de l’encreuament entre l’Ademar León i el Logroño La Rioja, que també serà a les 20:45 hores. Si també superen el seu rival en les semifinals, el Barça disputaria la hipotètica final el diumenge 8 a les 18:00 hores.

Tots els partits del Barça en la XLV Copa del Rei es podran seguir en directe al canal Esport3.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut