Concert d’Orgue a la Basílica de la Mercè per als senadors blaugrana

Concert d’Orgue a la Basílica de la Mercè per als senadors blaugrana

Emili Rousaud, Maria Teixidor i Teresa Basilio formen la representació del Club en aquest acte emmarcat dins les accions de Barça Cultura

Una àmplia representació del col·lectiu de senadors del FC Barcelona, amb els seus respectius acompanyants, han assistit aquest vespre al concert d’orgue que s’ha celebrat a la basílica de la Mercè de Barcelona a càrrec d’Hèctor París i Casadellà, organista titular de la basílica.

Al concert també hi ha assistit una representació del Club, formada pel vicepresident institucional, Emili Rousaud, la secretària de la Junta Directiva, Maria Teixidor, i la delegada de Cultura del FC Barcelona, Teresa Basilio.

En representació de la basílica de la Mercè, hi han assistit Ignasi Riera, president de la Germandat de la Mercè, i Joan Gaspart, expresident del Barça i tresorer de la Germandat.

Aquesta activitat s’ha emmarcat dins de les accions Barça Cultura que promou la cultura del nostre país en els diferents àmbits i apropa diferents accions als col·lectius de socis del Club.

En aquesta ocasió, la bona relació existent entre el FC Barcelona i la Germandat de la Basílica de la Mercè ha facilitat l’assistència dels senadors blaugrana a aquest concert  que ha permès escoltar els sons d’aquest excepcional orgue inaugurat el 2018. El programa del concert ha estat format per un ampli ventall d’estils, que han anat des de peces de Johann Sebastian Bach o Richard Wagner, fins a músiques més modernes de Henry Mancini, Ennio Morricone o John Williams. Tampoc han faltat per acabar, unes notes del Virolai i del cant del Barça, incloses en una creació del propi Hèctor París.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut