Insígnies de plata per celebrar 25 anys de socis

Insígnies de plata per celebrar 25 anys de socis

El vicepresident primer Jordi Cardoner i Casaus i el vicepresident institucional Emili Rousaud han lliurat els guardons en un acte celebrat a l’Auditori 1899

Amb un acte presidit pel vicepresident primer, Jordi Cardoner i Casaus, que ha estat acompanyat pel vicepresident institucional Emili Rousaud, l’Auditori 1899 ha estat l’escenari aquest dijous 20 de febrer del segon lliurament d’insígnies de plata que distingeixen els socis que compleixen els 25 anys d’antiguitat al Club.

L’acte ha comptat amb la presència d’uns 130 socis que es van donar d’alta a l’Entitat durant l’any 1995 i que, majoritàriament, hi han assistit acompanyats dels seus familiars. 

Jordi Cardoner ha felicitat els socis pels seus 25 anys de vinculació al Club i ha recordat el bon moment que han pogut viure durant aquests anys: “Vosaltres heu pogut viure els millors 25 anys del nostre Club. Un període en el que hem guanyat 14 lligues, quan en els 25 anys anteriors a aquests únicament s'havien obtingut dues lligues. Abans d'aquest període d'èxits aspiravem a ser el millor club del món, però ara aquest somni és tota una realitat i ho podem afirmar amb tota seguretat".

El vicepresident primer blaugrana ha destacat també la importància d'aquest acte: “Avui podem veure gent jove que heu vingut a recollir la vostra insígnia, que us vau fer socis de petits i potser alguns el mateix dia que vau néixer. Per això aquest acte és tant important per a tots nosaltres, i també ha de servir per fer un homenatge a aquells als quals us van inculcar amb orgull el sentiment barcelonista. Avui no hem vingut aquí cridats per cap activitat esportiva dels nostres equips, sinó que hem vingut per celebrar i reconèixer la vostra fidelitat i pertinença a la gran família barcelonista".

Per acabar, Jordi Cardoner ha fet referència a la tasca de la Fundació Barça, que també acaba de complir 25 anys .

 

 

 

 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut