Visita a l’OAKA en la tornada a Europa

Visita a l’OAKA en la tornada a Europa

Els de Pesic visiten la sempre complicada pista del Panathinaikos

El Barça visita aquest divendres, a les 20:30h i en directe per DAZN, el Panathinaikos grec en la que serà la 25a jornada de l’Eurolliga. Els de Pesic, que ocupen la segona posició en la competició amb un balanç de 18 triomfs i sis derrotes, busquen vèncer en una pista on fa cinc anys que no aconsegueix la victòria. Els blaugranes tindran l’escalf de prop de 20 aficionats que també s’han desplaçat amb l’equip.

El rival

Ocupa la sisena posició de la taula, amb un balanç de 14-10, i té a les seves files jugadors de gran nivell com DeShaun Thomas (14,5 punts), Jimmer Fredette (13,7), Nick Calathes (13,4 punts i 9,4 assistències), Tyrese Rice (10,5 punts, 42% en triples), Ioannis Papapetrou (10,9 punts i 4,1 rebots) o el pivot Papagiannis (6,8 punts i 4,8 rebors). Tampoc cal oblidar homes com Mitoglou, Pappas, Rautins o Wiley que poden sobresortir en qualsevol moment.

El Barça

Arriba al partit amb el repte de tornar a vèncer a l’OAKA, una pista en la qual el Panathinaikos de Pitino ha disputat 13 partits i n’ha guanyat 10. Els de Pesic hauran d’estar concentrats els 40 minuts i oferir la seva millor versió per poder guanyar en un camp on la pressió des del primer minut és molt alta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut