Oportunitat per assegurar els quarts

Oportunitat per assegurar els quarts

Després de la derrota del Pick Szeged a la pista del Flensburg-Handewitt, el Barça pot segellar la primera posició de grup de la Lliga de Campions aquest diumenge a Celje

El Barça va arrencar la fase de grups de la Lliga de Campions el mes de setembre amb l’objectiu de repetir la primera plaça de la temporada passada per accedir directament als quarts de final. Amb 12 jornades disputades, els blaugranes estan en el bon camí, ja que lideren el grup A amb 22 punts de 24 possibles gràcies a 11 victòries consecutives. L’objectiu, a dues jornades del final de la ronda, és a tocar.

El MOL-Pick Szeged és l’únic equip que ha guanyat aquesta temporada al Barça (en la primera jornada europea) i també l’únic que pot discutir-li la primera plaça de grup. Aquest dimecres, però, el conjunt hongarès va perdre el seu partit a la pista del Flensburg-Handewitt (34-26), i ara el Barça depèn d’ell mateix per assegurar el liderat de grup i l’accés directe als quarts de final.

Celje pot ser definitiu

El Barça tindrà la primera oportunitat el proper diumenge (17:00 h) a la pista del Celje Pivovarna Lasko. En cas d’empat o victòria a terres eslovenes, els de Xavi Pascual comptarien amb l’avantatge suficient per afrontar l’última jornada amb l’objectiu complert. I és que el Pick Szeged té ara 20 punts, i el Paris Saint-Germain en té 18. Amb una victòria a Celje el Barça en sumaria 24 (o 23 en cas d’empat) a falta de només una jornada per disputar.

En cas de no sumar a Eslovènia, el Barça encara tindrà una opció més en la darrera jornada de la fase de grups. Aquell dia (dissabte 29, 20:00 h) el Pick Szeged visita el Palau, i en cas d’estar el liderat encara en joc, el Barça necessitarà sumar com a mínim un punt per assegurar els quarts de final. Els de Xavi Pascual, però, no volen arribar a aquest extrem, i buscaran assegurar l’objectiu aquest diumenge a la pista del Celje.

En acabar l'últim partit de Champions al Palau, amb victòria contra el PPD Zagreb, Xavi Pascual va valorar en roda de premsa les opcions de ser primers de grup. "Qualsevol cosa que ens beneficiï per a que el diumenge guanyant a Celje siguem primers, seria perfecte. El que vull és assegurar-ho com abans millor si és possible”, va dir el tècnic blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut