Barça – Palafrugell: Golejada de líder (14-1)

Els blaugranes s’imposen de forma molt clara i sumen la 20a victòria consecutiva

Victòria clara en un gran partit del Barça davant el Palafrugell (14-1). Els d’Edu Castro, molt superiors des de l’inici al rival han sabut transformar les ocasions i el bon joc en gols que donen un nou triomf al líder de l’OK Lliga. Els golejadors han estat Pau Bargalló (5), Pablo Álvarez (3), Ignacio Alabart, Helder Nunes (3) i João Rodrigues (2). La diana visitant ha arribat en els darrers segons del matx.

Gran inici frenètic del Barça

Primera acció ofensiva del Barça i primer gol dels d’Edu Castro. Bona passada de Pau Bargalló i el de San Juan que no ha perdonat marcant l’1-0. La intensitat blaugrana no s’ha aturat i als quatre minuts Pau Bargalló ha situat el 2-0 amb un xut llunyà de cullera. A més, els culers haurien pogut ampliar la diferència en una gran ocasió de Nil Roca i en un penal a favor que Matias Pascual no ha pogut transformar.

Per la seva part, el Palafrugell ha tingut la seva millor ocasió en un xut de Borja Ramon que ha enviat la bola al pal. El Barça ha mantingut el control total del matx i de les ocasions ofensives, però sense fortuna en la definició. Fins que Pau Bargalló ha situat el 3-0 en un gran gol amb un xut de cullera al minut 16.

Topen amb el pal

Els d’Edu Castro es trobaven còmodes damunt el parquet del Palau i han firmat grans accions col·lectives. El pal, però, ha evitat un resultat molt més ampli per als culers. Egurrola ha mostrat la seva experiència i qualitat sota pals evitant qualsevol opció de gol visitant. D’aquesta manera s’ha arribat al descans amb el 3-0 favorable als barcelonistes.

Amplien l’avantatge

El Barça ha començat la segona meitat igual que ho ha fet a la primera. Amb gols i intensitat. Els d’Edu Castro han pogut sentenciar la victòria amb els gols de Pablo Álvarez, en una fantàstica jugada entre línies, i el tercer de la nit de Pau Bargalló (5-0, min 31).

Efectivitat golejadora

El ritme de joc i els gols dels culers no s’han aturat i els barcelonistes han marcat dues dianes més en 2 minuts, obra de Nil Roca i João Rodrigues respectivament (7-0). I els gols culers no s’han aturat aquí, ja que el Barça ha assolit la desena de gols amb les dianes de Helder Nunes (min 37), Pablo Álvarez (min 38) i Pau Bargalló (min 40). El mateix jugador blaugrana ha marcat el repòquer de gols per situar l’11-0 en una rematada a l’escaire. Els d’Edu Castro han rematat el triomf final amb les dianes de Helder Nunes (min 48), João Rodrigues (min 49) i Helder Nunes (min 49). En els darrers compassos del matx el Palafrugell ha marcat el gol de l’honor situant el definitiu 14-1 d’una clara victòria culer.

Barça, 14
Palafrugell, 1

Barça: Aitor Egurrola, Pablo Álvarez, Pau bargalló, Nil Roca i Ignacio Alabart –cinc inicial-, João Rodrigues, Matias Pascual, Helder Nunes i Sergi Panadero.

Palafrugell: ‘Linu’ Luzón, Mikel Abeal, Borja Ramon, Xavier Aldrich i Sergi Canet –cinc inicial-, Ruben Ruiz, Ferran Garcia i Marcel Martínez.

Gols: 1-0, Pablo Álvarez (min 1); 2-0, Pau Bargalló (min 4); 3-0, Pau Bargalló (min 16); 4-0, Pablo Álvarez (min 27); 5-0, Pau Bargalló (min 31); 6-0, Ignacio Alabart (min 34); 7-0, João Rodrigues (min 35); 8-0, Helder Nunes (min 37); 9-0, Pablo Álvarez (min 38); 10-0, Pau Bargalló (min 40); 11-0, Pau Bargalló (min 41); 12-0, Helder Nunes (min 48); 13-0, João Rodrigues (min 49); 14-0, Helder Nunes (min 49); 14-1, Ruben Ruiz (min 50).

Àrbitres: Josep Gómez i David Calonge. Faltes: 8 i 5.