Thiagus Petrus: “La situació de l’Osca els fa perillosos”

Thiagus Petrus: “La situació de l’Osca els fa perillosos”

El Barça visita aquest dimecres (20.00 h) la pista del cuer de la Lliga Sacyr ASOBAL, que en la darrera jornada va sumar un valuós empat a Lleó i busca sortir del descens

El proper compromís del Barça d’handbol el portarà a la pista de l’últim classificat de la Lliga Sacyr ASOBAL, el Bada Osca. El conjunt de Xavi Pascual afronta la jornada 18 de la competició domèstica al capdamunt de la classificació, i visitarà un Osca que busca sortir de les posicions de descens. En aquest camí, l’equip de José Francisco Nolasco va sumar el cap de setmana passat un valuós empat a la pista de l’Abanca Ademar de Lleó, el segon classificat.

Amb aquest resultat molt present, el Barça ha preparat a consciència el partit amb dos entrenaments a la Ciutat Esportiva Joan Gamper després de l’última victòria en la Lliga de Campions contra el PPD Zagreb. En acabar la sessió d’aquest dimarts, Thiagus Petrus ha atès Barça TV i ha destacat el perill del proper rival a causa de la posició a la taula: “La seva situació els fa més perillosos. Venen d’empatar a la pista de l’Ademar Lleó, on és molt difícil jugar, i contra nosaltres no tenen res a perdre”. En aquest sentit, el brasiler afirmava que “jugaran sense pressió, i si les coses els van bé se’ns complicarà el partit a nosaltres”.

Es mantenen les baixes

Un dels protagonistes del partit serà Casper Mortensen, que tornarà a jugar un partit de la Lliga Sacyr ASOBAL després d’haver reaparegut en la Lliga de Campions contra el PPD Zagreb. L’extrem danès també ha atès Barça TV: “Vaig tenir bones sensacions a la pista, ja tenia ganes de no veure els partits des de la tribuna”. De cara al partit d’aquest dimecres, Mortensen ha afirmat que l’espera “amb ganes”. “Serà difícil però vull jugar bé en cada partit”, ha afegit.

Per part local el protagonisme se centrarà en la figura d'Alberto Val. El pivot aragonès ha anunciat aquesta setmana que posarà punt i final a la seva carrera professional després del partit davant el Barça. Es dona la circumstància que Val va debutar com a professional a les files del Barça fa 17 anys. El pivot, que complirà 34 anys en uns dies, s'acomiadarà de l'handbol després del partit d'aquest dimecres.

L’equip viatjarà aquest mateix dimecres a Osca. Xavi Pascual seguirà sense poder comptar amb els lesionats Luka Cindric i Aleix Gómez i, per tant, l’extrem del filial Mamadou Diocou es mantindrà en la convocatòria. A més, el tècnic donarà descans a Aitor Ariño, i el seu lloc en la convocatòria l'ha ocupat Alex Pascual. Després del partit a Osca (que no es podrà seguir en cap televisió), els blaugranes tornaran a Barcelona i se centraran en la preparació del duel de Lliga de Campions a Celje (Eslovènia).

Altres declaracions de Thiagus Petrus:

“Han fet un fitxatge d’hivern que els està donant molt (el central Tiumentsev) i que els ajuda molt en atac. En defensa són intensos i ràpids. A la primera volta no els van sortir les coses i ara estan intentant sortir del descens”.

“Quasi tots els jugadors estem al 100%, estem entrenant bé, i tenir tants jugadors ens permet rotar i estar tots en forma”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut