Dijous, disponibles les entrades per als quarts de Champions League

Dijous, disponibles les entrades per als quarts de Champions League

Els socis disposaran d'un dia de retirada gratuïta exclusiva i a partir de divendres la resta de públic també les podrà adquirir des de 15 euros

Aquest dijous, a través de www.fcbarcelona.cat, ja es podran aconseguir les entrades per al Barça-Atlètic de Madrid, corresponent a la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions femenina, que es disputarà l’1 d’abril -a les 19.30 hores- a l’Estadi Johan Cruyff.

El dijous serà un dia de retirada exclusiva per als socis del FC Barcelona. Per a aquest col·lectiu les entrades seran gratuïtes, amb una despesa de gestió d’1,75 euros. Cada soci podrà adquirir un ticket de franc i, a més, en podrà comprar fins a 6.

La resta de públic podrà aconseguir les entrades a partir del divendres. Per aquest col·lectiu, el preu de les localitats serà de 15 euros als Laterals i als Gols i de 17 euros a la Tribuna, amb una despesa de gestió d’1,75 euros.

Cal recordar que el duel entre Barça i Atlètic de Madrid de Primera Iberdrola és, fins ara, l’únic partit oficial en què es van exhaurir totes les localitats de l’Estadi Johan Cruyff. El 25 de març i l’1 de maig, el Clàssic femení del futbol estatal es traslladarà a la màxima competició europea.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut