Màxima exigència a l’Eurolliga

Màxima exigència a l’Eurolliga

Els de Pesic disputaran dos partits a domicili, contra el Panathinaikos i el CSKA, en la tornada a la competició europea

El Barça tornarà aquest divendres, a les 20.30 h i per DAZN, a disputar un partit d’Eurolliga dues setmanes després. I ho farà amb la visita a una de les pistes més complicades, l’OAKA. I és que el Barça fa gairebé cinc anys, des del març del 2015, que no guanya a la capital de Grècia. El Panathiniakos, per la seva banda, fa set anys, des del 2013, que no guanya a Barcelona.

Així doncs, l’estadística és ben clara: qui juga a casa té molt a favor en un partit entre ambdós conjunts. Els homes de Svetislav Pesic tenen al davant un gran repte i volen seguir mostrant-se forts a Europa, on han guanyat cinc partits de manera consecutiva i on ocupen la segona posició, empatats amb el Reial Madrid (18-6).

I després, Moscou

El 27 de febrer, una setmana després de visitar Atenes, el Barça haurà de jugar al Megasport Arena de Moscou, contra el CSKA, en una altra pista molt exigent i complicada. Des de la temporada 2012/13 que els catalans no saben què és vèncer a Moscou i, per tant, una victòria a terres russes tindria valor doble: per l’efecte en la classificació contra un rival directe i per trencar un malefici que dura més de set anys.

Els últims deu partits

Des d’ara, i fins al final de la Lliga Regular, el Barça ha de disputar un total de deu partits, dels quals cinc seran fora de Barcelona i els altres cinc al Palau Blaugrana. El calendari, però, ha volgut que els de Pesic tinguin tres sortides de manera consecutiva (J25: Atenes, J26: Moscou i J27: Berlín) i després tres partits seguits a casa (J28: Bayern, J29: Zalgiris i J30: Khimki).

En els últims quatre partits el Barça jugarà a la pista de l’Asvel francès en la jornada 31, rebrà al Palau el Baskonia i el Reial Madrid les jornades 32 i 33, mentre que tancarà la Lliga Regular a la pista de l’Olympiakos en la jornada 34.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut