La sorpresa britànica a Helder Nunes

La sorpresa britànica a Helder Nunes

Un grup d’aficionats anglesos presencia el Barça – Sarzana amb unes samarretes creades per a l’ocasió

Helder Nunes va trobar-se amb una especial sorpresa en el duel d’aquest diumenge entre Barça i Sarzana (7-1). El jugador blaugrana tenia un especial grup de seguidors a la grada que havien vingut expressament des d’Anglaterra per presenciar el duel europeu. A més, la desena de membres que formaven el grup duien unes samarretes creades per a l’ocasió, formant el nom i el cognom del crack blaugrana. “Ha estat una sorpresa veure’ls a la grada amb les samarretes. M'ha fet molta il·lusió. La pròxima vegada que m'escriguin i potser anem a menjar”, comentava Nunes a Barça TV després del partit.

Un cop acabat el partit, Helder Nunes va acostar-se a saludar el grup d’aficionats per fotografiar-se amb ells amb la samarreta que li van regalar (amb la lletra H). Alguns són jugadors del Kings Lynn Hockey Club i membres de la selecció d’Anglaterra, amb els quals ha compartit pista en estades de formació quan eren petits o bé en duels entre la selecció portuguesa i l’anglesa.

Nunes està gaudint de la seva primera temporada al Barça, havent marcat ja fins a 24 dianes. També és considerat un dels jugadors més mediàtics del món de l’hoquei, caracteritzat per la seva potència en el xut i per la seva qualitat tècnica.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut