Bestué brilla i el Barça suma 10 metalls al campionat d’Espanya sub-23

Bestué brilla i el Barça suma 10 metalls al campionat d’Espanya sub-23

La velocista catalana va establir un nou rècord del campionat en els 200, la segona millor marca espanyola de tots els temps, i es va endur una de les 10 medalles que el Barça va sumar a Salamanca

La jove blaugrana Jaël Bestué va aconseguir aquest cap de setmana un nou rècord del campionat d’Espanya sots 23 en la prova dels 200 metres, amb un temps de 23.52. Aquest nou registre, el segon millor de tots els temps a nivell estatal, li va valer per sumar una de les cinc medalles d’or que el Barça va sumar al campionat d’Espanya d’aquesta categoria en pista coberta, disputat a Salamanca.

Una desena de medalles

Els altres noms destacats de la jornada van ser els d’Héctor Santos, campió en la prova de longitud, Marina Lobato, or en el triple salt, Manuel Guijarro, or en els 400 metres, i el d’Eduardo Romeo, campió en la prova dels 800m.

La llista de medallistes la van completar Àlex Gràcia i Òscar Prieto, plata i bronze al salt de perxa respectivament, Agueda Muñoz, bronze en el 3.000, Marta Garcia, bronze en els 800m, i Eva Santidrián, bronze en el 200.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut