Superen a la Complu i donen un pas endavant

El conjunt femení d'hoquei herba va sumar aquest cap de setmana la tercera victòria de la temporada i surt de la zona de descens

Victòria alleujadora la del Barça Hockey Herba femení per 1-4 davant la Complutense. Les blaugranes van tenirel control del partit en tot moment i no van patir per sumar tres punts importantíssims.

L'enfrontament es va posar molt coll avall per a les visitants gràcies al gol de Berta Queralt al minut 5. Ja en el segon quart, Maria Riera va situar el 0-2 amb el qual es va arribar a la mitja part.

Després del pas pels vestidors, el Barça va seguir en mode piconadora i les dues golejadores del primer temps van repetir per situar el 0-4 al minut 45. Dos minuts més tard, les locals anotarien el gol de l'honor per deixar el 1-4 definitiu

Surten del descens

La victòria del cap de setmana permet al Barça escalar fins a la novena posició i deixar el descens a dos punts -marcat per l'Atlètic Terrassa amb 10-. A més, els tres punts fan que les blaugrana miren més cap amunt que cap avall, doncs amb 12 punts se situen a 4 del Complutenese, quart classificar amb 16.