Local

Futsal solidari: compra la teva entrada o fes el teu donatiu

Tota la recaptació del Barça-Corinthians, amb entrades a partir de 3 euros, i els donatius vinculats al partit es destinaran al Projecte Inclusiu per la Diversitat de la Fundació al barri de Les Corts

El Barça de futbol sala i la Fundació Barça han unit les seves forces a favor d’una causa comú: ajudar a finançar el Projecte Inclusiu per la Diversitat de la Fundació al barri de Les Corts. I per això han organitzat un amistós solidari Barça-Corinthians el proper dimecres 26 de febrer a les 19:30h al Palau Blaugrana. Tota la recaptació es destinarà al mencionat projecte. I si no pots assistir al partit, també pots fer un donatiu per contribuir a la causa.

Al lloc web de la Fundació s’ha creat un monogràfic sobre l’amistós solidari on trobaràs tota la informació sobre el partit i el Projecte Inclusiu per la Diversitat de la Fundació al Barri de Les Corts.

Compra la teva entrada solidaria

Les entrades per al Barça-Corinthians ja es poden adquirir per internet o bé a les mateixes taquilles del Palau, amb un preu a partir dels 3 euros. Tota la recaptació es donarà íntegrament a la Fundació per invertir en el Projecte per la Diversitat a Les Corts.

Compra la teva entrada per al Barça - Corinthians
Tota la recaptació de les entrades, a partir de 3 euros, es destinarà al Projecte Inclusiu per la Diversitat de la Fundació al barri de Les Corts
AQUÍ

Si no pots venir, fes un donatiu

En el cas que no puguis assistir al partit també pots fer un donatiu directament a la Fundació Barça per ajudar a finançar el mencionat projecte. A més, entre totes les persones que facin el seu donatiu la Fundació sortejarà una entrada VIP doble per a un partit del Barça de futbol sala, una samarreta de joc signada pels jugadors i també tres pilotes oficials del Barça (consulta aquí les bases legals).

Fes el teu donatiu a la Fundació
Participaràs en el projecte Inclusiu per a la Diversitat de la Fundació al Barri de Les Corts
Fes el teu donatiu
Més notícies aquí