Juvenil A - Osca: Pluja de gols blaugrana (9-0)

El Barça suma la desena victòria consecutiva gràcies al hat-trick de Diego López i als doblets de Soldevila, Zacarías i Antonio Jesús

Nou gols i desena victòria consecutiva del Juvenil A. El hat-trick de Diego López i els doblets de Soldevila, Zacarías i Antonio Jesús davant l'Osca permeten als blaugranes mantenir-se al capdavant de la classificació amb 57 punts, dos més que el Saragossa, que és segon amb 55.

Endollats des del primer minut. Els de Franc Artiga han volgut fer els deures aviat per tancar el partit ben d'hora. I així ha estat: al descans, els blaugranes ja vencien per 4-0. Diego López ha inaugurat el marcador aprofitant una centrada mil·limètrica de Zacarías. Dos minuts més tard, Soldevila ha anotat el segon desviant lleugerament un xut potent des de fora de l'àrea. Sense reduir cap marxa, Zacarías ha convertit el tercer rematant una centrada de Balde. Pocs instants abans del xiulet de la mitja part, Antonio Jesús ha sumat el quart culminant una brillant acció individual.

Els gols continuen pujant al marcador

Tot i el 4-0 en el marcador, el Juvenil A no ha deixat de prémer l'accelerador i els gols han continuat arribant. De fet, els blaugranes han anotat tres gols en tres minuts, tres dianes que han suposat tres doblets: Antonio JesúsZacarías Soldevila han certificat els seus doblets i han fet pujar el marcador fins al 7-0. Enmig de la pluja de gols, també hi ha hagut temps pel debut de Marc Domènech amb el Juvenil A. Encara, Diego López ha tingut temps de fer dos gols més i aconseguir el seu hat-trick particular per tancar la golejada amb el 9-0 definitiu. El proper partit dels de Franc Artiga serà a l'Almozara contra l'Ebre, el diumenge 23.

LA FITXA

Juvenil A, 9
Osca, 0

Juvenil A: Tenas, Adrià, Igor (José, min 52), Mika, Balde (Solà, min 52), Álex Rico, Zacarías (Brian, min 63), Soldevila, Diego López, Nico (Domènech, min 72), Antonio Jesús.

Osca: Iván, Jorge, Raúl, Juan, Alex, Javi, Raúl, Manuel (Álvaro, min 63), Carlos (Makan, min 54), Marc (Víctor, min 81), Lizer (Jose, min 73).

Gols: 1-0, Diego López (min 13); 2-0 Soldevila (min 15); 3-0, Zacarías (min 34); 4-0, Antonio Jesús (min 43); 5-0, Antonio Jesús (min 56); 6-0, Zacarías (min 58); 7-0, Soldevila (min 59); 8-0, Diego López (min 78); 9-0, Diego López (min 90).

Àrbitre: Pedrol Vozmediano. Ha amonestat amb targeta groga el blaugrana Balde i el visitant Javi.