Barça – PPD Zagreb: Reaparició europea al Palau

Barça – PPD Zagreb: Reaparició europea al Palau

(20.00 h, Esport3) Els culers tornen a jugar un partit de Champions a casa 84 dies després, amb la novetat del ja recuperat Casper Mortensen

Aquest dissabte (20.00 h) torna la màxima competició continental al Palau Blaugrana. La VELUX EHF Champions League torna a casa després de 84 dies des de l’últim partit, i el Barça defensarà el liderat del grup A contra el PPD Zagreb. El conjunt croat, dirigit per l’exblaugrana Veselin Vujovic, posarà a prova el bon moment dels blaugranes en el dia del retorn a les pistes de Casper Mortensen. Després de més d’un any de lesió, l’extrem danès ha entrat en la convocatòria de Xavi Pascual i podria reaparèixer.

Des de l’últim partit de Champions a casa contra el Flensburg, el Barça s’ha mantingut al capdavant del grup i ja suma dos punts més que els seus perseguidors, el MOL-Pick Szeged i el París Saint-Germain. A falta de tres jornades per disputar-se, el conjunt de Xavi Pascual té a les seves mans sentenciar la primera posició del grup i accedir directament als quarts de final. Amb aquest objectiu buscarà l’onzè triomf consecutiu contra un PPD Zagreb que, tot i ser l’últim classificat de grup, s’ha mostrat més perillós que quan tots dos conjunts es van enfrontar en la primera volta.

Així ho va destacar Xavi Pascual en la prèvia del partit, en què va recordar que els equips dirigits per Veselin Vujovic sempre s’han caracteritzat per la intensitat i la duresa defensiva. Els croats només han sumat tres punts en els onze partits disputats, i tenen escasses opcions de classificació. Tot i això, en l’últim partit van estar a punt de sumar en el seu enfrontament contra el Flensburg-Handewitt.

Per al partit d’aquest dissabte Xavi Pascual no podrà comptar amb Luka Cindric, que continua de baixa, i Aleix Gómez, que té una lesió fibril·lar. En contrapartida, el ja recuperat Casper Mortensen i l’extrem del filial Mamadou Diocou són les novetats en la llista de 16.

El partit, que es podrà seguir en directe a Esport3, es disputarà a les 20 hores, després que hagi acabat el partit de Lliga de futbol al Camp Nou entre el Barça i el Getafe.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut