Casper Mortensen torna a una convocatòria

Casper Mortensen torna a una convocatòria

Després de més d’un any de la lesió que es va fer en el Mundial 2019, Xavi Pascual ha confirmat que el danès està disponible per al partit de Lliga de Campions contra el PPD Zagreb

El Barça ha completat aquest divendres l’últim entrenament previ al partit de la jornada 12 de la Lliga de Campions contra el PPD Zagreb. En acabar, Xavi Pascual ha atès els mitjans i ha confirmat que podrà comptar amb Casper Mortensen després de més d’un any de lesió. L’extrem danès torna a una convocatòria un cop superada la lesió al menisc extern del genoll esquerre que es va fer durant el Mundial 2019.

Per contra, el tècnic blaugrana encara no podrà disposar de Luka Cindric, que continua de baixa. Tampoc amb Aleix Gómez, que va patir una lesió fibril·lar al recte anterior de la cama dreta en l’últim partit de Lliga. El seu lloc en la convocatòria l’ocuparà l’extrem del filial Mamadou Diocou.

Sobre el partit contra el PPD Zagreb, Xavi Pascual ha recordat que els equips de Veselin Vujovic (llegenda blaugrana entre el 1988 i el 1993) sempre són molt agressius: “Saben que no tenen aspiració a classificar-se, tampoc és el seu objectiu. Però Vujovic sempre té l’objectiu que els seus jugadors siguin més competitius i guerrers; hem d’esperar això”.

Altres declaracions de Xavi Pascual en la prèvia del partit:

“El partit d’anada és un accident amb connotacions estranyes. Feia dos dies que Vujovic havia agafat l’equip, i no era l’equip que és ara”.

“Hem pogut veure els seus últims partits abans de l’aturada i els primers de l’any. L’altre dia van estar força bé contra el Flensburg, tenint l’oportunitat d’endur-se el partit”.

“Són molt més sòlids, no només en atac sinó també en defensa. Són capaços de jugar 7 contra 6 tot el partit, tenen diversos sistemes defensius, etc.”

“Per a nosaltres jugar la Champions a casa és un plaer. Necessitem que la gent vingui al Palau, perquè nosaltres juguem per al nostre públic. Abans hi ha el futbol, i si podem tenir molta gent seria d’agrair. Per l’equip i pel Víctor, que li queden pocs partits de Champions a casa. Ell es mereix acomiadar-se com Déu mana”.

 “Tenen cinc medallistes de plata en l’Europeu, jugadors joves que necessiten agafar experiència a Europa”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut