Partit de màxima dificultat a Palma

Partit de màxima dificultat a Palma

Ximbinha s’estrenarà a la Lliga contra el seu exequip, després d’haver debutat amb gol i assistència en el partit de Copa del Rei contra el Burela (dissabte, 13 h, Gol)

El Barça visita Son Moix aquest dissabte amb ganes de treure’s l’espineta de la derrota en el partit de la primera volta al Palau (2-3). Serà un partit carregat d’atractius entre dos equips consolidats a la part alta de la classificació, amb l’al·licient afegit del retorn de Ximbinha a Palma. Curiosament el pivot brasiler s’estrenarà a la Lliga contra el seu exequip. Ximbinha va marcar 13 gols en 19 partits a les Illes, i vol seguir sumant de blaugrana després d’haver debutat amb gol i assistència a la Copa del Rei.

Marcenio, baixa d’última hora

A les baixes ja conegudes de Ferrao, Esquerdinha i Aicardo, també s’hi ha d’afegir l'absència de Marcenio, que té un cop a la cuixa dreta i es perdrà el partit per precaució. Plaza té dotze efectius justos per afrontar el partit, amb la bona notícia del retorn d’Arthur, que es va perdre el partit de Copa del Rei contra el Burela.

Declaracions de Plaza i Ximbinha

“Serà un partit molt exigent. El Palma és un rival duríssim, sobretot a casa amb l’ambient que es crea a Son Moix, i nosaltres tenim la dificultat afegida de les baixes i la fatiga que arrosseguen els internacionals brasilers. És una setmana difícil i els que estan més frescos tindran més protagonisme”, explica el tècnic del Barça.

Per la seva banda, Ximbinha afronta el partit molt motivat. “Serà especial, perquè fa només tres setmanes que defensava els colors del Palma i ara em toca enfrontar-m’hi”, reconeix.  “El Palma és un equip molt intens i la clau serà estar molt concentrats els 40 minuts”, adverteix el pivot brasiler. Ximbinha també està satisfet amb la seva adaptació, tot i que reconeix que “queden moltes coses per millorar” i expressa un desig: “A la primera volta, amb el Palma, vam guanyar al Palau i ara espero que sigui a l’inrevés i emportar-me els tres punts de Son Moix”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut