Alexia, a punt per al seu partit 300 amb el Barça

Alexia, a punt per al seu partit 300 amb el Barça

L’ ‘11’ blaugrana es convertirà en la quarta futbolista del club que arriba a aquesta xifra des del 2003

Alexia Putellas suma ara mateix 299 partits oficials amb el FC Barcelona i es convertirà en tricentenària. Des que va fitxar pel club blaugrana el 2012, la de Mollet del Vallès ha disputat 217 compromisos de Lliga, 41 de Champions League, 25 de Copa de la Reina, 14 de Copa Catalunya i 2 de Supercopa d’Espanya.

En unes xifres obtingudes gràcies a la recent recerca del Centre de Documentació i Estudis del FC Barcelona, Alexia, que acaba de fer 26 anys, és la quarta futbolista que arriba als 300 partits amb el Barça, des del 2003, quan la secció es integrar oficialment al Club. Anteriorment, ho havien aconseguit Melanie Serrano, Marta Unzué i Vicky Losada.

Alexia -que va arribar fa vuit anys procedent del Llevant- és la segona capitana i la segona futbolista que porta més temporades ininterrompudes al primer equip, després de Melanie. En aquests 299 partits, la migcampista esquerrana ha firmat 114 gols. Seu va ser el primer que una jugadora va marcar a l’Estadi Johan Cruyff, el mes de setembre passat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut