El Barça obre la Copa del Rei de Màlaga 2020

El Barça obre la Copa del Rei de Màlaga 2020

Els de Pesic disputen el primer partit de quarts de final contra el València Basket

El Barça debuta aquest dijous, a les 19h i en directe per #Vamos, a la Copa del Rei de Màlaga 2020. Els de Pesic obren el teló d’una competició que els blaugranes han guanyat les últimes dues temporades a Las Palmas de Gran Canària 2018 i a Madrid 2019. Així doncs, l’equip comença la defensa del títol al Martín Carpena de Màlaga amb la màxima il·lusió, però també amb el màxim respecte cap al rival, el València Basket.

El rival

I és que serà la cinquena vegada que el Barça s’enfronta al València Basket en el que portem de temporada. Quatre partits i quatre victòries per al Barça a les semifinals de la Supercopa Endesa, en els dos partits d’Eurolliga, i també a la Lliga Endesa. L’equip que entrena Jaume Ponsarnau té en el pivot Dubljevic el seu home més perillós, amb una mitjana de 11,7 punts i 15,6 de valoració. A banda del pivot montenegrí el València compta amb homes de gran nivell com Vives, Doornekamp, Abalde, San Emeterio, Tobey, Labeyrie, Colom, Sastre Ndour o Motum, entre d’altres.

El Barça

No podrà comptar per al partit dels quarts de final amb Thomas Heurtel, que ha viatjat amb l’equip però segueix recuperant-se del seu esquinç en el turmell esquerre. Els de Pesic van provar la pista del Martín Carpena el dimecres a la tarda i l’equip està a punt per afrontar un nou gran repte a la competició del KO. Caldrà estar concentrat els 40 minuts per poder superar un València Basket molt potent.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut