Promoció especial d'un 2x1 per al musical

Promoció especial d'un 2x1 per al musical "A Chorus Line"

Els socis poden disposar d'aquest important descompte per a la funció del dimecres 26 de febrer al teatre Tívoli de Barcelona

“A Chorus Line”, ​​un dels més importants musicals de tots els temps, amb un cos de ball i una coreografia espectacular, arriba a partir del 21 de febrer a Barcelona amb un espectacle codirigit per Antonio Banderas. A les funcions del teatre Tívoli, l’actor Pablo Puyol serà l’encarregat d’interpretar el paper de Zach, que va ser assumit pel propi Banderas a les primeres funcions que es van celebrar a Màlaga.

Per poder gaudir d’aquest espectacle musical, els socis del FC Barcelona tenen una promoció especial d’un 2x1 en la funció que tindrà lloc el dimecres 26 de febrer a les 20.30 h.

La promoció està limitada a 400 entrades i es poden adquirir localitats a qualsevol zona del teatre.

Per disposar de la promoció caldrà fer la compra online des del següent enllaç i introduir la paraula clau CHORUSFCB.

Sinopsi de l’espectacle

El musical "A Chorus Line" compta amb 26 intèrprets en escena i una gran orquestra de 20 músics en directe, dirigits per la joventut i el talent d'Arturo Díez-Boscovich. La sublim posada en escena de l'obra, ens trasllada a un teatre de Broadway a mitjans dels anys 70, on s'està practicant un càsting per a un nou projecte musical.

En aquest teatre, començarem a conèixer una mica millor tots els candidats que s'han presentat a l'audició que encapçala el director, Zach, i el seu assistent, Larry; qui posaran a prova els ballarins. A poc a poc, i a través d'increïbles números musicals, anirem coneixent els personatges que, amb certa suspicàcia, ens explicaran els seus secrets i somnis més ben guardats. 

Una història màgica i inspiradora, que parla sobre els somnis, el treball i l'esperança d'un grup de ballarins que intenta aconseguir allò que sempre han somiat: ballar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut