L’Associació de Veterans del Bàsquet presenta el llibre històric de la secció

L’Associació de Veterans del Bàsquet presenta el llibre històric de la secció

El president Bartomeu ha estat present en un acte que ha comptat amb molts jugadors històrics de la secció

L’Associació de Veterans del Bàsquet ha presentat aquest dijous, a l’Auditori 1899, el llibre històric de la secció. L’acte ha reunit jugadors, entrenadors i directius històrics de la secció i ha comptat amb la presència del president Josep Maria Bartomeu, d’Emili Rousaud, vicepresident institucional del Club i de Joan Bladé, directiu responsable de la secció.

L’acte, conduït per Jordi Robirosa, s’ha iniciat amb una taula rodona en què Manel Moreno, autor del llibre i Pedro Ansa, president de l’Associació de Veterans, han debatut sobre tota la història de la secció de bàsquet des dels seus inicis, de gairebé fa cent anys, en una pista a Sol de Baix, l’any 1926, fins a l’actualitat.

“El Barça ha tingut persones molt importants en la seva història. És un llibre d’anècdotes que serveix per conèixer el Barça i els seus protagonistes”, ha explicat Moreno, mentre que Bladé ha comentat que “és un llibre fet amb passió i rigor històric. Darrere d’aquest llibre hi ha molta feina i estic segur que, en el futur, es valorarà el que s’ha fet”.

Cal destacar que Svetislav Pesic, Nacho Rodríguez i Juan Carlos Navarro, així com altres exjugadors i capitans com Roger Grimau, Roberto Dueñas, Rodrigo de la Fuente, Nacho Solozabal, Juan Antonio San Epifanio o Manolo Flores, entre altres exjugadors històrics de la secció, també han estat presents a l’acte.

Llibre veterans basquet
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut