Sporting Huelva – Barça (prèvia): Copa en un lloc sempre exigent

Sporting Huelva – Barça (prèvia): Copa en un lloc sempre exigent

16.30h, Esport3: L’equip estrena la Copa de la Reina en un dels escenaris tradicionalment més complicats

Sense treva. Quasi sense temps per celebrar la històrica i brillant consecució de la primera Supercopa d’Espanya a Salamanca, el Barça Femení ja està focalitzat en el nou repte: la Copa de la Reina. La nova edició del torneig del K.O. s’estrena aquesta tarda a Huelva amb el mateix format que la temporada anterior. Un partit únic decidirà si Sporting o Barça es classifiquen per als quarts. Les culers són, juntament amb Llevant i Espanyol, les reines de Copes, amb sis títols.

Tradicionalment es tracta d’un dels rivals que més li han complicat la vida a les blaugranes. No cal anar gaire lluny. El seu triomf de l’any passat al Mini va decantar una Lliga (2-3) i, en el present, segurament la de Huelva ha estat la sortida més compromesa a la Primera Iberdrola (0-1). Per a la present cita, però, el duel es torna a ubicar als camps federatius de La Orden, feu habitual.

El tècnic Lluís Cortés s’emportava 18 futbolistes a Andalusia: Paños, Van der Gragt, María León, Losada, J. Hermoso, Marta Torrejón, Mariona, Alexia, Patri, P. Tajonar, Aitana, Graham, A. Pereira, Crnogorčević, Candela, Oshoala, Martens i Pina. Segons comunicaven els Serveis Mèdics, Leila Ouahabi és baixa per una sobrecàrrega a la cuixa esquerra i queda pendent d’evolució. S’uneix a les absències de Melanie, Hamraoui i Falcón, per lesió, i de Carla, Gemma i Codina, per decisió tècnica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut