El Barça cau eliminat de la Copa

El Barça cau eliminat de la Copa

Els blaugranes han perdut davant el València en uns quarts de final que s'han decidit en un final ajustat

Durant aquests dos dies hem seguit el minut a minut dels homes de Svestilav Pesic a la Copa del Rei de Màlaga 2020. Però aquí s’acaba. Fins a una altra, culers.

Dijous, 13 de febrer 

21.15 hores: Pesic, després del partit, ha detallat la derrota:
- "El València Bakset ha jugat un gran partit, hem tingut la nostra oportunitat, però hem fallat tirs oberts"
- "En l'últim mes hem jugat molts partits. Tots els jugadors han donat el màxim nivell; l'equip estava motivat i concentrat"

Per la seva part, Oriola ha exterioritzat: 
 - “Ens hem d’aixecar, hem de reflexionar, hem de millorar. Queden molts mesos de competició”

21.04 hores: Final del partit: Barça, 78 - València 82. Els culers perden els quarts de final de la Copa d'el Rei i, per tant, han quedat eliminats.

20.25 hores: Final de la tercer quart: Barça, 52 - València, 64. Els barcelonistes encararan l'últim tram de partit per darrere en l'electrònic. Som-hi, culers!

19.44 hores: Final del segon quart: 38-41. Reacció del Barça per marxar a l'aire dels vestidors amb un desavantatge de tres punts, que durant el segon quart havien sigut 14. 

19:20 hores: Final del primer quart. Barça, 18- València, 19; després d'un inici fulgurant dels blaugranes, els de Jaume Ponsarnau han donat la volta a l'electrònic.

19.00 hores: 24 segons de silenci en memòria a Kobe Bryant. I... sense més dilació els quarts de final de la Copa del Rei de Màlaga entre Barça i València comencen. 

18.50 hores: Espectacle llumínic al parquet del Martín Carpena amb la presència d'ambdós elencs. 

18.30 hores: Tota la plantilla culer practica sobre l'escenari amb crits de "Barcelona" provinents de la grada. Cada minut que passa dóna forma a aquests quarts de final. Nervis?

18.15 hores: Les localitats del Martín Carpena agafen vida. Els aficionats van ben decorats: samarretes, banderes, bufandes ... El blaugrana, el taronja, el verd, el blanc van tapant el blau i gris dels seients. Com a detall, un seguidor amb l'elàstica barcelonista ha immortalitzat el moment amb un altre del Reial Madrid. Ambient festiu i familiar. 

17.45 hores: El Barça també ha arribat al pavelló. Oriola, Higgins, Davies (escoltant música), Tomic, Smits, Mirotic, Claver i Kuric ja omplen de sonoritat el parquet amb un lleuger escalfament de tirs.

17.00 hores: Ja ens trobem, de nou, al Martín Carpena. Però, ara, les sensacions i les emocions són diferents. I és que queden dues hores per a l'inici dels quarts de final de la Copa del Rei 2020. La calor de la tarda solellada de l'exterior encara no ha arribat a unes grades fredes per l'absència de públic (encara no s'han obert els accessos). 

16.00 hores: Durant aquests dies també es disputa, a Màlaga, la Minicopa Endesa. A hores d'ara arrenca el partit de l'Infantil contra el Joventut. Pots seguir el partit en directe a través d'aquest enllaç

13.00 hores: El Martín Carpena, un pavelló conegut per Álex Abrines. L'actual escorta blaugrana va actuar com a local en l'escenari coper, ja que va pertànyer durant dos cursos a l'Unicaja de Màlaga. A més, el '21' culer ja sap què és jugar una Copa del Rei amb el FC Barcelona en aquesta pista; un passat que intentarà que no es repeteixi, perquè en aquella edició va caure derrotat a la final contra el Madrid. I, amb aquesta última afirmació, ja tens una pista per a una pregunta, del quiz de la Copa. Participa-hi!

 11.20 hores: Després d'esmorzar a l'hotel de concentració, els barcelonistes s'han tornat a exercitar al Martín Carpena, on s'han creuat amb el rival d'aquesta tarda, el València. Un entrenament en l'escenari que oferirà el Barça-València que obrirà el teló de la Copa del Rei.

9.40 hores: Bon dia des de Màlaga! Avui, dia de partit. Barça i València (19.00 hores) seran els encarregats de començar la competició de la Copa del Rei. No et perdis què va dir Hanga en una entrevista als mitjans del Club, on analitza el primer repte coper

Dimecres, 12 de febrer

19.05 hores: Els de Pesic ja practiquen sobre l'escenari coper. Tirs per escalfar els canells per al partit contra el València que inaugurarà la competició demà a les 19.

18.55 hores: La plantilla canvia l'hotel pel pavelló de la Copa: el Martín Carpena. A la zona mixta han parlat Pesic, Smits i Kuric:

- Pesic: "La Copa del Rei és una competició que motiva molt, tant a jugadors com a aficionats"
- Smits: "Estem preparats per al partit contra el València. Hem d'estar 100% concentrats"
- Kuric: "No pensem en el bon moment de forma en el qual arribem. Demà serà un partit difícil contra un equip molt bo"

15.00 hores: El Barça ja ha aterrat a Màlaga. Després de recollir l'equipatge a l'aeroport, l'expedició s'ha dirigit cap a l'hotel de concentració.

11.30 hores: L'equip ja es troba a l'aeroport de Barcelona per agafar el vol VY2121 direcció Màlaga. Abans d'embarcar els jugadors han atès als fans, entre ells un d'especial: Ibai Llanos, comentarista d'eSports (no us perdeu el seu pronòstic per a la Copa a l’Instagram @fcbbasket)

09.00 hores: Bon dia culers! Queda un dia per a l'inici de la Copa de Màlaga. Preparats? 

Dimarts, 11 de febrer

15.00 hores: Pesic, Víctor Claver i Tomic han analitzat el rival dels quarts de final, el València, en la roda de premsa prèvia a l'inici del torneig.

12.00 hores: El Barça s'ha entrenat al Palau Blaugrana abans de viatjar, demà, cap a Màlaga.

09.00 hores: Bon dia blaugranes! Queden dos dies per a l'inici de la Copa de Màlaga i arranquem el minut a minut on podreu seguir les últimes novetats dels culers. Som-hi, Barça!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut