Barça – Bidasoa Irún: Amb ganes de Palau!

Barça – Bidasoa Irún: Amb ganes de Palau!

(19:00h, Gol/LaLigaSports) Els blaugranes, que tornen a jugar a casa 68 dies després de l’últim partit, reben al conjunt basc, actual quart classificat de la Lliga Sacyr ASOBAL

L’handbol torna aquest dimecres (19 hores) al Palau Blaugrana amb un dels plats forts de la Lliga Sacyr ASOBAL. El Bidasoa Irún visita el feu culer després de 68 dies sense partits a casa d’un Barça que defensa el liderat i la imbatibilitat en la competició domèstica. Després d’arrencar la segona volta de la Lliga amb un ampli triomf a Pamplona i d’encadenar la desena victòria consecutiva a la Lliga de Campions, el conjunt de Xavi Pascual afronta un compromís difícil contra l’altre equip de l’Asobal que juga a la VELUX EHF Champions League.

Els blaugranes, que van tornar de Noruega el dilluns al migdia, han completat aquest dimarts l’únic entrenament previ al partit contra el Bidasoa Irún. El conjunt basc ocupa actualment la quarta posició de la Lliga amb 24 punts, els mateixos que el Logroño La Rioja, que és tercer. El Barça, amb 32 punts, es manté invicte i aquest dimecres tindrà una prova de foc per mesurar el moment de l’equip.

Precedents per estar alerta

El d’aquest dimecres serà el tercer partit de la present temporada contra el Bidasoa Irún. En la segona jornada de Lliga el Barça va visitar Artaleku i va haver de patir per sumar els dos punts (23-26). Abans del Nadal tots dos equips es van tornar a trobar en la final de la Copa Asobal, a Valladolid, i en aquella ocasió els blaugranes es van tornar a imposar, en aquest cas per 30 a 22. Els bascos, però, ja han demostrat que són un equip complicat, com demostra el fet que van ser primers del grup C de la Champions, i properament disputaran l’eliminatòria contra el Wisla Plock per accedir als vuitens de final.

Per al primer partit de l’any a casa Xavi Pascual manté les baixes de Luka Cindric i Casper Mortensen, i repetirà la mateixa convocatòria que en els darrers partits a Pamplona i a Elverum. El duel contra el Bidasoa Irún donarà pas al retorn de la Champions al Palau (dissabte 15, a les 20h, contra el PPD Zagreb).

Després de l’entrenament previ al partit, Cedric Sorhaindo va atendre a Barça TV per valorar el moment de l’equip, com afronta el primer partit del 2020 al Palau i els perills del rival. A continuació repassem les declaracions més destacades:

“Arribem bé, però serà un partit particular. És el primer partit a casa després de l’anunci de Víctor Tomàs, i a més contra un equip que juga molt bé. Serà molt interessant”.

“No hi ha cap partit igual, i el Bidasoa està amb tota la plantilla connectada perquè van aconseguir el primer lloc de grup de la Champions i són tercers en la Lliga”.

“Practiquen molt bon joc i haurem d’estar molt centrats. Volem aconseguir els nostres objectius, i això passa per aquest tipus de partits”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut