A un pas d’una nova Final Four de Copa del Rei

A un pas d’una nova Final Four de Copa del Rei

El Barça se la juga contra Burela en una apassionant eliminatòria de quarts de final a partit únic que serà jornada de portes obertes al Palau Blaugrana (dimecres, 15:30h, Esport3/BarçaVídeo)

Torna la competició de futbol sala després de l’aturada per seleccions i ho fa amb un partit sense xarxa al Palau Blaugrana entre Barça i Burela (dimecres, 15:30h, Esport/BarçaVídeo). En joc, un bitllet en joc per a la Final Four de la Copa del Rei que tindrà lloc entre el 8 i el 10 de maig, amb seu per decidir. El partit té l’atractiu afegit del debut de Ximbinha amb la samarreta del Barça.

Els brasilers arriben avui

El Barça arriba al partit amb les baixes segures de Ferrao, Esquerdinha i Aicardo, i amb poc marge de temps per preparar el partit. Els internacionals espanyols Lozano, Adolfo i Juanjo es van incorporar diumenge als entrenaments, i els brasilers Dyego, Daniel i Arthur no arriben fins avui mateix a Barcelona i no podran ni entrenar amb l’equip a la prèvia del partit contra Burela. Per contra, Ximbinha s’estrenarà amb la samarreta blaugrana.

Entrada gratuïta

Serà un partit en un horari poc habitual i per aquest motiu l’accés serà gratuït per a tothom, prèvia retirada d’entrada a les taquilles del Palau. El partit es disputa aquest dimecres a les 15:30h perquè era l’únic horari possible per qüestions d’agenda dels dos equips i per la coincidència, el mateix dimecres dia 12 de febrero, amb un partit d’handbol Barça-Bidasoa al Palau amb un horari prèviament fixat per TV (19h).

El rei de Copes defensa el títol

El Barça és el rei de Copes amb sis títols en el seu palmarès i ha guanyat les dues últimes edicions de forma consecutiva. Els blaugranes no perden un partit de Copa del Rei des del 8 de novembre del 2016, en la primera temporada de Plaza, quan van quedar eliminats en els vuitens de final a la pista del Llevant (5-4). La temporada passada la RFEF va estrenar el format de Final Four i el Barça va conquistar el títol a Ciudad Real eliminant a Movistar Inter a les semifinals (4-5) i a Jaén a la final (5-2).

“Estem avisats”

Andreu Plaza ha advertit a la prèvia que “la Copa està dissenyada perquè hi hagi sorpreses i estem avisats que no podem baixar gens la guàrdia després de les eliminacions de Inter, ElPozo, Palma i Osasuna”. El tècnic també ha reconegut que la possibilitat d’arribar a una Final Four “és molt motivant” i ha lamentat no comptar amb els internacionals brasilers per preparar el partit. “Entraran a la convocatòria perquè no tenim més jugadors, però ja veurem com gestionem la seva participació perquè venen d’un viatge molt llarg i no han pogut entrenar amb l’equip”, avisa. Per últim, el tècnic ha elogiat l’adaptació de Ximbinha. “S’ha integrat ràpidament al grup, ha entès el que li demanem i estic convençut que ens ajudarà molt”, ha reconegut.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut