Barça – Deportivo Liceo: Ara sí, el liderat es defensa al Palau!

Barça – Deportivo Liceo: Ara sí, el liderat es defensa al Palau!

(20.30 hores, Esport3) El clàssic de l’OK Lliga i el duel per la primera posició, ajornat el desembre, es juga aquest dimarts amb el Palau com a factor clau

Ara sí, el liderat entre el Barça i el Deportivo Liceo estarà en joc al Palau Blaugrana. El clàssic de l’OK Lliga previst pel 22 de desembre (sense jugar perquè el Liceo no va arribar a Barcelona per inclemències meteorològiques) es disputarà aquest dimarts (20.30 hores, Esport3 & OKLiga.TV). “Portem 18 partits consecutius guanyant i ells estan a tres punts. Això ho diu tot”, expressa el tècnic Edu Castro. “Serà un autèntic partidàs”, afirma Ignacio Alabart.

Els tres punts d’avantatge al capdavant de la taula i la ratxa de victòries (la segona millor en una mateixa OK Lliga) es defensen davant un Palau Blaugrana que ha de seguir sent un fortí. “Estem fent les coses bé però ningú ens regala res”, descriu Edu Castro, afegint que l’equip “està en un bon moment” i que, en la visita del Liceo, “estem molt segurs del que hem de fer per poder competir el partit”.

L’última derrota a l’OK Lliga va ser en la primera jornada a Riazor (2-1) i, en cas de desfeta, el Liceo es posaria al capdavant de la taula amb els mateixos 54 punts. “El Liceo està jugant molt bé i està aconseguint bons resultats”. Després d’haver analitzat ja el partit el desembre, “hem vist els seus últims duels, com han evolucionat en el joc i quins són els seus punts forts i els seus punts de pausa”, conclou Castro.

“El Palau és molt important perquè et dóna un impuls més de força”

Ignacio Alabart

La plantilla té clar que el partit d’aquest dimarts és clau per arribar al final de la fase regular en primera posició. “Defensem el liderem i esperem que l’afició vingui a gaudir de l’espectacle”, comenta Ignacio Alabart, destacant que el factor Palau “serà molt important”. “Et dóna un impuls de força quan les cames fallen una mica. Comptem amb l’afició i esperem que ens vinguin a recolzar”.

El gallec assegura que “serà un autèntic partidàs” en el que “hem d’imposar el nostre joc, tant en defensa com en atac”. “Ho vam fer dissabte contra el Noia i, davant la nostra gent, hem de fer el mateix”.

En aquest sentit, el ‘33’ blaugrana afegeix que Alabart ha descrit el Liceo com “un equipàs”. “Té jugadors molt tècnics i també intensos en atac i en defensa. Fan moltes coses bé i haurem d’estar preparats per a tot”.

Cara a cara hi haurà diversos duels. Aitor Egurrola i Sergi Fernández han encaixat 32 gols en aquesta OK Lliga, només un menys que Carles Grau. I al davant, Marc Grau ha marcat 26 dianes (només una menys que el pitxitxi Pablo Álvarez). En l'aspecte golejador també destaquen Dava Torres (21), Maxi Oruste (12), Roberto Di Benedetto (12), Facu Bridge (8), Bruno Di Benedetto (6), Franco Platero (6) i Fabri Ciocale (5).

Els àrbitres del duel seran els mateixos que van estar presents al Palau el diumenge 22 (Jonathan Sánchez i Daniel Picó). Abans del partit, Pau Bargalló rebrà el trofeu MVP de l'OK Lliga 2018/19. L'entregarà el president de la RFEP, Carmelo Paniagua. El mateix Pau Bargalló, autor de dos gols en l'últim partit contra el Noia Freixenet, va ser protagonista per un bonic gest amb un nen present a l'Ateneu Agrícola. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut