Isaac Fernández se suma a la llista de blaugranes per a Tòquio 2020

Isaac Fernández se suma a la llista de blaugranes per a Tòquio 2020

L’entrenador del Barça de bàsquet femení va aconseguir el bitllet per als Jocs Olímpics, després que la selecció espanyola femenina certifiqués la seva plaça aquest cap de setmana

El tècnic del Barça de bàsquet femení, Isaac Fernández, serà -si així ho vol Lucas Mondelo, seleccionador espanyol- als Jocs Olímpics de Tòquio d’enguany. La selecció espanyola femenina de bàsquet, cos tècnic de la qual Fernández en forma part, va aconseguir una de les tres places del seu grup que atorgava el preolímpic disputat aquest cap de setmana.

Una llarga llista de blaugranes a Tòquio

D’aquesta manera, Fernández se suma a Yulimar Rojas, Nubia Soares, Mariafernanda Murillo, Alexis Copello, Álex Quiñónez i Adrián Ben -atletes del club ja ostenten la mínima per als Jocs-, en la llista de culers que seran a la capital japonesa.

A més, cal tenir en compte que en les properes setmanes un gran nombre d’atletes com Raquel González, Marta Galimany, José Ignacio Díaz o Héctor Santos, entre d’altres, poden aconseguir la marca necessària per aconseguir plaça.

D’altra banda, el Barça també ampliarà la seva presència amb esportistes que formaran part de seleccions d’esports d’equip com l’handbol, l’hoquei herba, el futbol femení i masculí o el bàsquet masculí, tot i que les llistes definitives d’aquestes seleccions no seran anunciades fins a poques setmanes abans del tret de sortida de Tòquio 20020.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut