Referents a nivell estatal

Referents a nivell estatal

El Barça Femení es va proclamar campió de la primera Supercopa amb 11 futbolistes internacionals per Espanya

Pioneres i referents a nivell estatal. El Barça Femení es va convertir aquest diumenge a Salamanca en el primer campió de la història de la Supercopa d’Espanya i en el club amb més títols domèstics (11). I ho va fer fidel al seu estil i model. Dos partits en els que es va mostrar dominador, desenvolupant un joc ofensiu que va desarticular els plantejaments del rival tan en la semifinal com en la final ja en el primer temps.

En un nou detall d’amplitud i de qualitat de plantilla, el tècnic Lluís Cortés va alinear a la final contra la Reial Societat fins a 11 futbolistes internacionals amb Espanya, 1 amb Holanda, 1 amb Noruega, 1 amb Nigèria i 1 de Suïssa. Marta Torrejón, que té el rècord de partits amb Espanya, va ser escollida la Millor de la final. Tot i ser lateral, es va apuntar quatre gols.

Curiosament, tant sols va utilitzar una de les noves incorporacions de la present temporada: Caroline Graham Hansen. Sis d’aquestes jugadores han passat per la Masia.

Una d’elles, Candela Andújar -fitxada en edat aleví- va ser una de les golejadores i és una de les grans promeses de les seleccions inferiors d’Espanya. I és que, si més d’una desena de culers copen les llistes del combinat absolut a cada convocatòria, el Barça també és el club que aporta més jugadores en les concentracions de les diverses seleccions de base.

Per exemple, fa una setmana, cinc blaugranes sub-17 van ser citades per la Federació per entrenar-se a Las Rozas i fins a quatre sub-16 havien fet el mateix una setmana abans. El present i el futur són lluents.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut