Campions d’Espanya d’hockey sala!

El Barça supera al Complutense per un ajustat 3-4 i s’emporta un campionat en el qual ha estat clarament superior

El Barça es va proclamar aquest cap de setmana campió d’Espanya d’hockey sala. El conjunt sota les ordres de Federico González es va imposar al Complutense en una final ajustada que va acabar amb el resultat de 3-4 favorable als catalans.

Els culers van demostrar perquè arribaven com un dels favorits a la competició des d’un primer moment. Ja en la fase de grups, el Barça va superar amb solvència al Club de Campo (6-4), al CH Carpesa (2-13) i al CH Barrocas (10-3), mentre que a la semifinal va haver de lluitar per acabar vencent a l’UD Taburiente als “shootouts” (3-2), després que el partit acabés amb empat a 2.

Una final amb color blaugrana

A la final, el Barça va ser superior al llarg de tot el partit. Així i tot, el Complutense es va mantenir viu fins al final i va obligar als blaugrana a reaccionar constantment per mantenir el control.

Camil Papa, per partida doble, va situar el 0-2 a l’electrònic al minut 5 de partit. Abans d’arribar al minut 10, el Complutense escurçaria la diferència, però Jack Tyler tornava a situar els dos gols d’avantatge (1-3) en el 18.

Una diana que tindria resposta per part dels locals un minut més tard amb el 2-3. Abans d’arribar a la mitja hora de joc, Arnau de Bruijn va encarrilar una final que, tot i el tercer gol del Complutense, ja no s’escaparia per als barcelonins.

El femení cau a la final de la Supercopa

D’altra banda, el primer equip femení no es va poder emportar el títol de la primera edició de la Supercopa de primera divisió femenina al caure per 2-3 davant el Castelldefels.

Les blaugrana van anar sempre a remolc i no van poder capgirar un marcador que es va posar en contra des d’un primer moment.

En el minut 5 i en el 17 el Castelldefels anotava per situar el 0-2. Sofia Carrera reduiria la diferència en el minut 4 del segon quart, però a les acaballes del mateix Nahia Aleu tornava a marcar per a les visitants.

Ja en l’últim període Victòria Domínguez anotaria el que seria el 2-3 definitiu.