Noia Freixenet - Barça: Triomf de prestigi a domicili (2-4)

Joao Rodrigues, Bargalló, amb un doblet, i Alabart certifiquen el 18è triomf consecutiu de l'equip

Victòria de prestigi del Barça després de vèncer per 2-4 el Noia Freixenet. Els gols de Joao Rodrigues, Bargalló, amb un doblet, i Alabart han certificat el 18è triomf de l'equip a l'OK Lliga. Una victòria que els permet mantenir-se al capdavant de la classificació amb 54 punts, tres més que el Liceo, que també ha guanyat per 3-4 contra el Vic. Precisament, contra el conjunt gallec serà el següent partit (dimarts 11, 20.30 hores), en un duel d'alt voltatge que pot ser decisiu per al desenllaç del campionat.

Inici vibrant. El Barça ha aconseguit anotar el primer gol en el segon minut de partit. Joao Rodrigues ha situat el 0-1 amb un xut indirecte de falta. Pocs instants després, els locals han aconseguit l'empat. La finalització des de l'interior de l'àrea d'Aleix Esteller ha permès sumar l'empat en el marcador del Pavelló de l'Ateneu. Tots dos equips han lluitat per liderar la possessió del partit i les ocasions han arribat a les dues porteries. Sergi Fernández i Martí Zapater han estat molt encertats sota els pals i han allargat l'empat al lluminós.

Bargalló, clau abans del descans

Dos minuts abans de marxar al túnel de vestidors, Bargalló ha anotat l'1-2 amb un brillant xut de cullera que ha superat el porter local des del primer pal. Quan només faltaven 46 segons per al xiulet del primer temps, novament, el culer ha aconseguit el seu 20è gol a l'OK Lliga, amb un xut des del primer pal després d'una gran assistència de Joao Rodrigues d'esquena.

Alabart aplana el camí del triomf...

No han trigat els d'Edu Castro a tornar a veure porteria. Només s'havien disputat tres minuts del segon temps i Alabart ha fet pujar al marcador l'1-4, d'una assistència de Bargalló des de darrere de la porteria. El Barça s'ha fet amb el ritme de partit i ha imposat el seu joc sobre la pista del Noia. Panadero ha pogut anotar el cinquè de la nit, però la bola s'ha estavellat al pal.

... i el Noia afegeix tensió al tram final

El Noia ha posat contra les cordes els culers amb el gol de Jordi Ferrer a quatre minuts del final. Els locals han posat tota la carn a la graella per capgirar el marcador i donar la sorpresa, però sense èxit. Amb el xiulet final, el Barça ha certificat el 18è triomf a la Lliga, tots de manera consecutiva. Una ratxa que suposa la segona millor de la història del Club en una mateixa temporada, superant els 17 que va sumar l'equip la temporada 2003-04. El pròxim repte dels d'Edu Castro serà superar les 23 victòries consecutives que van aconseguir els blaugranes la temporada 1983-84, que ha estat la millor ratxa històrica del Club.

Noia Freixenet, 2
Barça, 4

Noia Freixenet: Martí Zapater, Aleix Esteller, Jordi Ferrer, Pol Manrubia, Sergi Llorca –cinc inicial– Xavi Costa i Sergi Aragonès.
Barça
: Sergi Fernández, Pau Bargalló, Sergi Panadero, Nil Roca, Joao Rodrigues –cinc inicial– Matias Pascual, Pablo Álvarez, Ignacio Alabart i Hélder Nunes.
Gols: 0-1, Joao Rodrigues (min 2); 1-1, Aleix Esteller (min 3); 1-2, Bargalló (min 23); 1-3, Bargalló (min 25); 1-4, Alabart (min 28); 2-4, Jordi Ferrer (min 46).
Àrbitres: Óscar Valverde i Joel Garcia. Han expulsat Xavier Costa. Faltes: 13-9.