Las Palmas, tercera parada de la setmana

Las Palmas, tercera parada de la setmana

Els de Pesic visiten l’Herbalife per tancar el quart partit en set dies dels blaugranes

El Barça visita aquest diumenge, a les 18.30 h i en directe per #Vamos de Movistar+, l’Herbalife Gran Canària en la que serà la 21a jornada de la Lliga Endesa. Els catalans, que lideren la competició amb un balanç de 16 triomfs i quatre derrotes, volen tancar el quart partit en set dies amb la quarta victòria.

El rival

Compta amb un equip amb talent i que té diferents jugadors de qualitat per posició. El jugador més valorat és el pivot Costello, que anota 10,9 punts i agafa 7,2 rebots per partit, mentre que el màxim anotador és Harper, que té una mitjana de 13,3 punts. L’equip que entrena el grec Katsikaris té també jugadors de talent com els experimentats Beirán, Shurna o Bourousis, a més de Burjanadze, el nouvingut Lecomte i els exblaugranes Rabaseda i Paulí.

El Barça

Ha guanyat vuit partits de manera consecutiva entre Eurolliga i Lliga Endesa i vol arribar a la Copa del Rei amb un novè triomf. Els homes de Pesic es troben en un bon moment i volen superar un rival molt complicat a la seva pista. El Barça, que ha caigut en dues de les últimes cinc visites al Gran Canària Arena, ha vençut les dues últimes temporades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut