Reial Societat – Barça (prèvia): Es busca supercampió

Reial Societat – Barça (prèvia): Es busca supercampió

12.00h, TV3 i Teledeporte: Dos equips en forma es disputen la final de la primera Supercopa d’Espanya a Salamanca

L’Estadi Helmántico de Salamanca veurà aquest diumenge al migdia el primer guanyador de la història de la Supercopa Femenina. Reial Societat i Barça, després de desfer-se de Llevant (1-0) i Atlètic de Madrid (2-3) respectivament en unes grans semis, es repten en un duel estel·lar. Tots dos equips hi arriben en una dinàmica reexida i amb la il·lusió per alçar el primer títol estatal del curs.

Es tracta d’un duel inèdit aquesta temporada, ja que curiosament és el partit de Lliga, a Zubieta, que no es va disputar per la vaga de les futbolistes.

Dissabte a la tarda, les capitanes Nahikari García i Vicky Losada es trobaven, juntament amb el president de la Federació, Luis Rubiales, al centre de la Plaça Major de Salamanca en un ambient de cordialitat i esportivitat. “Tan de bo s’ompli l’estadi”, manifestava la ‘6’ blaugrana.

Les valoracions de Lluís Cortés

“Hem arribat bé a aquest tram de la temporada. Les sensacions són bones i l’equip està molt preparat per competir no només aquest partit, sinó els que venen després. El missatge a l’equip és que són noranta minuts per un títol i hem d’anar-hi amb ambició des del minut 1”.

“La il·lusió mou muntanyes i la Reial tirarà d’això. I del precedent en la final de Copa de l’any passat. És el primer argument que tindran per afrontar aquesta final amb il·lusió, però a nosaltres tampoc ens faltarà”.

(Sobre el dia de més de descans del rival) “No hem de buscar excuses, és el sorteig. Tenim hores i mitjans suficients per recuperar”.

Les valoracions de Marta Torrejón

“L’equip arriba en un grandíssim moment, estem en una bona dinàmica i s’ha d’aprofitar al màxim aquesta ratxa. El secret és treballar i la constància. També per sort recuperem baixes, així que amb plenes garanties i anem al 100% a per la final”.

“La Reial també està en una bona dinàmica, és un gran conjunt. Serà un partit molt difícil”.

“A nivell intern, de pressió cap. Tot el contrari: Tenim moltes ganes de disputar la final, és el primer títol i ens fa molta il·lusió”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut