Madrid acollirà l'F8 de la Copa del Rei

Madrid acollirà l'F8 de la Copa del Rei

Els propers dies 6, 7 i 8 de març el Barça defensarà el títol en una competició que es disputarà a la Caja Mágica i que ja té tot els equips participants confirmats

Aquest dijous l'RFEBM ha confirmat la seu de la fase final de la XLV Copa del Rei que es disputarà els propers 6, 7 i 8 de març. Madrid tornarà a acollir la competició, com ja va fer fa dues temporades, i repetirà el format de Final a Vuit de les darreres edicions. L’esdeveniment se celebrarà a la Caja Mágica, amb una capacitat per a 12.500 espectadors.

El Barça defensarà el títol que ha aconseguit les darreres sis temporades de manera consecutiva, i com a actual campió de Lliga ja tenia la plaça assegurada, de la mateixa manera que el Bidasoa Irun, l’Abanca Ademar Lleó i el Logronyo La Rioja. La setmana passada, amb la disputa de l’última ronda d’eliminatòries, va quedar confirmat el quadre complet. Així, el Liberbank Conca, el Fraikin Granollers, el BM Benidorm i l’Helvetia Anaitasuna van aconseguir el bitllet per a la fase final.

El divendres 6 de març s’inaugurarà la competició amb la disputa dels quatre partits de quarts de final (amb el sorteig encara per celebrar). Els guanyadors s’enfrontaran el dissabte 7 en les dues semifinals, i el diumenge 8 serà el dia de la gran final a la Caja Mágica.

Com ja és tradició, en paral·lel a la XLV Copa del Rei es disputarà la Minicopa, en què participarà l’equip cadet del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut