Atlètic de Madrid – Barça (prèvia): Súper estrena

Atlètic de Madrid – Barça (prèvia): Súper estrena

20.00h, Esport3 i Teledeporte: Els dos grans rivals de les últimes tres temporades es repten en les semifinals de la primera Supercopa d’Espanya femenina, a Salamanca

Tarda d’estrena a Salamanca. Atlètic de Madrid i Barça es repten a les semifinals de la primera Supercopa d’Espanya femenina, a l’Estadi Helmántico. Els dos grans rivals del futbol estatal afronten així el segon dels quatre compromisos que tenen entre ells en escassos dos mesos. En l’anterior, el resultat de Primera Iberdrola en terreny matalasser va quedar en taules (0-0). Els propers, a final de març, seran de Lliga de Campions.

Les blaugrana arriben a la cita invictes, mentre que les blanc-i-vermelles tan sols han perdut un partit en tota la temporada: el 6-1 a l’Estadi Johan Cruyff, a la tercera jornada de Lliga. En aquest cas, qui guanyi les semifinals es trobarà a la final del diumenge al migdia amb la Reial Societat, que va eliminar el Llevant (1-0).

L’equip viatjava a Salamanca aquest divendres amb 22 futbolistes. Són Paños, María León, Losada, Marta, Alexia, Patri, P. Tajonar, Aitana, Leila, A. Pereira, Crnogorčević, Candela, Oshoala, Martens, Carla, Pina, Gemma i Codina, així com Van der Gragt, Jenni Hermoso, Mariona i Graham, sense l’alta. Les baixes eren Melanie, Hamraoui i Falcón.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut