El KPRF rús, rival a les semifinals de Champions

El KPRF rús, rival a les semifinals de Champions

El Barça es retrobarà amb els exblaugranes Lin i Rómulo a Minsk en un partit que es disputarà el divendres 24 d’abril a les 17h (hora de Barcelona)

Ja s’ha celebrat el sorteig de la Final Four de la UEFA Futsal Champions League que se celebrarà a Minsk entre els 24 i el 26 d’abril. El Barça ha quedat emparellat amb el KPRF rús, el Partit Comunista, un equip que compta amb dos exblaugranes a les seves files: Lin i Rómulo. L'enfrontament entre el Barça i el KPRF serà la primera semifinal i es disputarà el divendres 24 d’abril a les 17h (hora de Barcelona).

L’altra semifinal la disputaran ElPozo Murcia contra el MFK Tyumen i tindrà lloc el mateix divendres 24 d’abril a les 20h (hora de Barcelona).

sorteig

La trajectòria del KPRF

El KPRF, o Partit Comunista, és l’actual subcampió de la lliga russa. És un equip debutant a la màxima competició europea però que compta amb jugadors experts i especialistes en finals a la seva plantilla. Els més coneguts per a l’afició del Barça: Lin, Rómulo i Raúl Gómez, un fitxatge de darrera hora que suplirà la baixa de Paulinho. Per arribar  a la Final Four, el KPRF va eliminar a Dobovec, Halle-Gooik i Mostar. I també va ser capaç de superar ElPozo a la Main Round (6-5).

Valoracions del míster Andreu Plaza

“Coneixem perfectament el KPRF, a més de Lin, Rómulo i Raúl Gómez també compten amb dos joves jugadors rusos molt bons com són Asadov i Niyazov i serà una semifinal molt difícil”, diu el míster del Barça. Andreu Plaza també reconeix que preferia evitar ElPozo a semifinals i adverteix que "en una Final Four el més important és arribar en un bon moment de forma, més que no pas el rival en si mateix, i esperem arribar bé i passar a la final”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut