Sense favoritisme, amb optimisme

Sense favoritisme, amb optimisme

L’entrenador Lluís Cortés, la capitana Vicky Losada i María León han comparegut amb prudència però amb confiança a la roda de premsa oficial abans de la Supercopa d’Espanya

A un dia de les semifinals de la Supercopa d’Espanya contra l’Atlètic de Madrid i just abans de viatjar a Salamanca, Lluís Cortés, Vicky Losada i María León han portat a terme la roda de premsa oficial a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El tècnic, la capitana i la defensa han coincidit en mostrar un missatge il·lusionant i, alhora, de cautela”.

Lluís Cortés

“És una primera Supercopa i el format ja fa temps que es va decidir que seria aquest. Tots estem preparats per competir aquesta nova competició”.

“Són quatre equips a un gran nivell. Tots estan preparats per competir i emportar-se el títol”.

“Jugar tantes vegades contra un mateix rival t’exigeix adaptar o matisar una mica el plantejament. Som un equip que no amaga a què juga, la seva idea. Així estem aconseguint bons resultats”.

“No som favorits perquè no vam guanyar la Copa ni la Lliga. No ho podem ser quan els dos títols de l’any passat no els hem alçat nosaltres”.

Vicky Losada

“Personalment estic contenta de tornar després de tants mesos de lesió. L’equip està amb ganes, treballant molt bé. Aquest any els resultats acompanyen, però a la Supercopa s’ha de fer un canvi de xip, perquè és a partit únic”.

“És un format atractiu per al públic, amb quatre grans equips, en una competició molt curta, a partit únic i que pot passar qualsevol cosa”.

“Jugar al Barça suposa lluitar per tot. Portem temps sense aconseguir títols, però aquest any l’equip està sent molt ambiciós. Sabem cap on volem anar i som experimentades”.

María León

“Són partits que es decideixen per detalls. Hem de seguir amb el nostre estil”.

“No crec que siguem favorits. Tots són equips molt bons i a noranta minuts qualsevol pot guanyar. Un bon exemple és la Copa de la Reina de la temporada passada, amb la Reial Societat campiona”.

“La temporada és llarga i sempre hi ha lesions. Si et toca, et toca”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut