Local

La Fonteta, la primera parada de la setmana

Els de Pesic afronten una intensa setmana de tres partits, dos d’ells fora del Palau

El Barça visita aquest dimecres, a les 21h i en directe per DAZN, el Valencia Basket en la que serà la 23a jornada de l’Eurolliga. Els blaugranes, que ocupen la tercera posició amb un balanç de 16 triomfs i 6 derrotes, es troben empatats a triomfs amb el CSKA (2n) i el Reial Madrid (4t). Un triomf a València seria clau en el camí dels de Pesic per mantenir-se a la part alta.

El rival

Es troba en un gran moment de forma a Europa, on ha sumat cinc triomfs en els últims set partits disputats. Es troba en la setena posició, ocupant posicions de Play-off, amb 11 triomfs i 11 derrotes, i havent superat rivals directes en la lluita per acabar entre els vuit primers. El pivot Dubljevic, amb 14,4 punts i 7,7 rebots, és el jugador més destacat de l’equip que entrena Jaume Ponsarnau. Cal destacar altres homes com Abalde, Doornekamp, Vives, Colom, San Emeterio, Motum, Marinkovic, Sastre o Tobey que poden sobresortir en qualsevol moment.

El Barça

Afronta tres partits aquesta setmana (València, Milà al Palau i Gran Canària) en una setmana molt intensa prèvia a la Copa del Rei. Els de Pesic volen comptar els partits per victòries i per fer-ho realitat hauran d’oferir la seva millor versió durant els quaranta minuts. Els blaugranes es troben actualment en posicions de privilegi i volen seguir sumant victòries a Europa i a la Lliga, on ara ocupen el primer lloc.

Més notícies aquí