La Fonteta, la primera parada de la setmana

La Fonteta, la primera parada de la setmana

Els de Pesic afronten una intensa setmana de tres partits, dos d’ells fora del Palau

El Barça visita aquest dimecres, a les 21h i en directe per DAZN, el Valencia Basket en la que serà la 23a jornada de l’Eurolliga. Els blaugranes, que ocupen la tercera posició amb un balanç de 16 triomfs i 6 derrotes, es troben empatats a triomfs amb el CSKA (2n) i el Reial Madrid (4t). Un triomf a València seria clau en el camí dels de Pesic per mantenir-se a la part alta.

El rival

Es troba en un gran moment de forma a Europa, on ha sumat cinc triomfs en els últims set partits disputats. Es troba en la setena posició, ocupant posicions de Play-off, amb 11 triomfs i 11 derrotes, i havent superat rivals directes en la lluita per acabar entre els vuit primers. El pivot Dubljevic, amb 14,4 punts i 7,7 rebots, és el jugador més destacat de l’equip que entrena Jaume Ponsarnau. Cal destacar altres homes com Abalde, Doornekamp, Vives, Colom, San Emeterio, Motum, Marinkovic, Sastre o Tobey que poden sobresortir en qualsevol moment.

El Barça

Afronta tres partits aquesta setmana (València, Milà al Palau i Gran Canària) en una setmana molt intensa prèvia a la Copa del Rei. Els de Pesic volen comptar els partits per victòries i per fer-ho realitat hauran d’oferir la seva millor versió durant els quaranta minuts. Els blaugranes es troben actualment en posicions de privilegi i volen seguir sumant victòries a Europa i a la Lliga, on ara ocupen el primer lloc.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut