Jornada especial al planter

Jornada especial al planter

Dos debuts al primer equip en Lliga de jugadores de la base i dedicatòries especials en els partits del cap de setmana en les categories inferiors femenines

Quatre victòries i una derrota és el balanç resultadista del cap de setmana en els equips femenins de base. Però, més enllà dels números, la jornada ha deixat situacions especials per al planter, com el debut de Carla Armengol i Bruna Vilamala a la Primera Iberdrola o també dedicatòries emotives. A continuació ho repassem:

Barça B – Racing Santander (2-4)
El filial va veure truncada la seva ratxa triomfal que l’havia situat al capdavant de la Reto Iberdrola. Com a la primera volta, es va veure sorprès per un rival de la zona mitja-baixa que va fer un inici molt potent i es va situar 0-2. La visitant Chamorro va ser la gran protagonista a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb un pòquer de gols. Un doblet de Claudia Pina, amb dedicatòria a la lesionada Laura Coronado, va servir només escurçar les distàncies. Cal destacar que el duel va tenir la visita sorpresa del càntabre Quique Setién. D’aquest manera, l’equip queda en un meritori segon lloc al grup nord de la categoria de plata.

Fontsanta-Fatjó – Juvenil-Cadet (1-2)
Després de la victòria dijous contra la DAMM (1-0) en el duel que decidia el liderat, les  d’Oscar Belis afrontaven una de les sortides més complicades de la Lliga, a Cornellà. Dos gols de Martina Fernández, també dedicats a Laura Coronado, van aplanar el camí, però la diana local a la represa va afegir emoció al matx. Amb el 1-2 definitiu, les blaugranes conservaven el ple de triomfs (16) a la Preferent Juvenil.

Infantil – Sporting Gavà (5-3)
El primer lloc del grup 56 de la Segona Divisió infantil masculina estava en joc a Sant Joan Despí. I el conjunt dirigit per Jesús López va sortir com un llamp a la gespa. Al primer minut va arribar l’1-0 i al principi de la segona part es va ampliar fins a 5-0. El rival va aconseguir maquillar el marcador fins al 5-3 final. Celia Segura (3), Andrea Cano i Raquel Capdevila van ser les realitzadores culers.

Cubelles – Aleví E (2-4)
També afrontaven una visita compromesa les de Pablo Álvarez i, com el Juvenil i l’Infantil, la van solucionar per la via ràpida. Amb un 0-3 a l’equador del partit, el triomf mai va perillar. Les anotadores visitants van ser Kautar Azraf (2), Abril Puigsech i Carlota Martins. L’emoció segueix servida al grup 4 de la Segona Divisió Aleví masculina, amb un punt separant els quatre primers.

Aleví F – Can Vidalet (8-2)
Seguint la tònica del cap de setmana, les més menudes van sentenciar el seu compromís ben aviat, escapant-se també per 5-0 al marcador. Laia Cabetas (3), Jana Muro (2), Elena Vizuete (2) i Charlotta Ohlander van marcar per a les de casa, que són vuitenes d’una exigent Tercera Divisió Aleví masculina i miren cap amunt.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut