Ple al quinze

Ple al quinze

El Barça de voleibol supera al Grupo Egido i es manté perfecte després de quinze jornades

El Barça de Voleibol segueix el seu camí cap a la Superlliga per la via de la perfecció: 45 punts de 45 possibles, 15 victòries en 15 jornades i només dos sets en contra.

Aquest cap de setmana el Grupo Egido Pinto tampoc va poder aturar la piconadora blaugrana que es va imposar per la via ràpida (0-3) i sense cedir més de 20 punts en cap dels tres sets (14-25/17-25/12-25).

El Tarragona es deixa un punt

La notícia d'aquesta setmana, però, ha estat que el Barça amplia la diferència respecte al Tarragona Sant Pere i Sant Pau, després que els tarragonins cedissin dues mànegues davant el Madrid, que va acabar caient per 3-2.

D’aquesta manera, el Tarragona es queda en segona posició amb 41 punts, quatre menys que el Barça -líder en solitari des del derbi-.

El Sant Cugat s’imposa i enfonsa al Barça

Pel que fa a l’equip femení, aquest cap de setmana el CV Barcelona no va poder puntuar davant el Sant Cugat, després de caure per 3-0 (25-15/25-20/25-1).

Les blaugrana es queden en última posició amb només 9 punts i a 10 de la permanència a sis jornades del final de la lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut