Voltregà – Barça: El líder no afluixa (2-5)

Gran victòria blaugrana en una pista sempre complicada gràcies als gols de Pablo Álvarez (2), Pau Bargalló, Matias Pascual i Helder Nunes

Gran triomf blaugrana a Sant Hipòlit de Voltregà (2-5) en un partit molt disputat i treballat. Els culers han aconseguit els tres punts en una pista sempre complicada davant un rival intens de principi a fi. Els gols de Pablo Álvarez (2), Pau Bargalló, Matias Pascual i Helder Nunes han donat la victòria als d'Edu Castro, que continuen amb la bona ratxa a la Lliga i es mantenen al capdamunt de la classificació una jornada més.

Inici fulgurant

El matx ha estat marcat per una gran intensitat des de l'inici, i ràpidament s'ha vist reflectit al marcador. Als set minuts de joc, Pau Bargalló, amb una suau definició dins l’àrea, ha anotat per sobre de Blai Roca el primer gol de la nit (1-0, minut 7). La rèplica local, però, ha estat immediata: xut de pala creuat d'Adrià Ballart per tornar a empatar el duel (1-1, minut 8). Tot i el gol, els culers han seguit buscant el gol que els tornés a avançar en el marcador, però s'han trobat un inspirat Blai Roca sota els pals i el marcador no s'ha tornat a moure fins al descans.

Ja a la segona meitat, la gran intensitat del primer temps ha seguit vigent, i de nou han estat els barcelonistes els qui s'han avançat en el marcador. Potent xut de cullera creuat de Matias Pascual per col·locar el 1-2 i situar de nou per davant els d'Edu Castro (minut 31). Només quatre minuts després, els visitants han augmentat diferències en l'electrònic amb l'1-3, obra de Pablo Álvarez. Gran combinació en atac que acaba amb una assistència de Nil Roca per a l'argentí, que, amb una rematada a l'aire, ha superat Blai Roca (1-3, minut 35).

Sentència blaugrana

La sentència barcelonista ha arribat quatre minuts després, de nou obra del 7 blaugrana: blava a Gerard Rovira per enganxar Matias Pascual amb l’estic i gol de Pablo Álvarez amb una magnífica definició (1-4, minut 39). A falta de només cinc minuts per al final, Helder Nunes ha anotat el cinquè (1-5, minut 45), rematant dins l’àrea una bola morta després del xut de Panadero. Ja al darrer minut, el Voltregà ha maquillat el marcador anotant el 2-5 definitiu de penal, mitjançant Pol Gallifa. Finalment, victòria molt treballada dels culers, que sumen un nou triomf a la Lliga i mantenen el bon moment de joc i de forma una setmana més.

Voltregà, 2
Barça, 5

Voltregà: Blai Roca, Eric Vargas, Adrià Ballart, Arnau Canal i Aleix Molas -cinc inicial. Gerard Rovira, Mia Ordeig, Pol Gallifa, Petxi Armengol.
Barça: Egurrola, Panadero, Bargalló, Helder Nunes i Joao Rodrigues -cinc inicial. Matias Pascual, Pablo Álvarez, Nil Roca i Alabart.
Gols: 0-1, Bargalló (min 7); 1-1, Adrià Ballart (min 8); 1-2, Matias Pascual (min 31); 1-3, Pablo Álvarez (min 35); 1-4, Pablo Álvarez (min 39); 1-5, Helder Nunes (min 45) i 2-5, Pol Gallifa (min 50, p).
Àrbitres: Ángel Tavera i David Godia. Faltes: 10-8. Blava per Gerard Rovira.