Visita complicada a Tenerife

Visita complicada a Tenerife

Els blaugranes han caigut al Santiago Martín les últimes tres temporades

El Barça visita aquest diumenge, a les 18.30 h i en directe per #Vamos de Movistar+, l’Iberostar Tenerife en la que serà la 20a jornada de la Lliga Endesa. Els blaugranes, que comparteixen el lideratge de la competició amb el Reial Madrid amb un balanç de 15-4, visiten el quart classificat que té un balanç de 13-6 i és molt perillós al seu pavelló.

El rival

Compta amb un equip molt equilibrat i que ha incorporat un nou jugador de primer nivell com Aaron White. El polivalent jugador nord-americà, amb experiència a l’Eurolliga, ha reforçat l’equip de Txus Vidorreta, que ja té grans jugadors com Shermadini (18,3 punts i 7,2 rebots), l’exblaugrana Huertas (7,6 assistències per partit i 13,1 punts), Dani Díez (9 punts i 6 rebots), Santi Yusta, Sasu Salin o Lundberg, entre d’altres.

El Barça

És conscient de la gran dificultat del partit, el primer dels quatre que disputarà en els pròxims set dies. I és que el Barça ha caigut en les últimes tres visites al Santiago Martín i no suma el triomf des del curs 2015/16. Svetislav Pesic s’ha endut a La Laguna un total de 13 jugadors, tots els disponibles del primer equip, mentre que són baixa Higgins i Pangos per lesió.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut