Claver, Delaney i Smits visiten el Manyanet Les Corts

Claver, Delaney i Smits visiten el Manyanet Les Corts

Els tres jugadors han visitat aquest divendres l’escola barcelonina i han participat en diferents accions

Víctor Claver, Malcolm Delaney i Rolands Smits han visitat aquest divendres per la tarda l’Escola Pare Manyanet situada al barri de Les Corts de Barcelona. Tots tres jugadors han estat per espai d’una hora participant en diferents activitats programades per l’escola i el Club.

Un cop han arribat a l’escola, i després d’haver estat rebuts amb un passadís, han arribat al pati de l’escola i han començat les activitats. Partits de 5 contra 5 en què tots tres jugadors eren el comodí de cada equip, circuits d’habilitats amb la participació dels jugadors, 2 contra 1 en defensa i també una estació de 3x2 en què els jugadors del Barça formaven part de l’equip atacant.

Un cop acabades aquestes activitats s’ha procedit a un dels moments més esperats: el gran repte. Després de diversos intents de Delaney, Claver i Smits en què s’han quedat ben a prop d’encistellar ha estat l’aler-pivot letó qui ha aconseguit anotar des del balcó de l’escola. El tir d’Smits ha tocat el tauler, ha entrat i tots els nens i nenes ho han celebrat amb molta emoció.

Finalment, fotografia de família i entrega de diversos obsequis per part dels jugadors cap a l’escola.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut