Espanya cau el dia que Miki Delàs suma 250 internacionalitats

El capità de la selecció i del Barça no ha pogut culminar la jornada amb una victòria davant Països Baixos (3-4)

Derrota d’Espanya, la tercera en tres jornades, davant els Països Baixos per 3-4. El partit ha estat marcat per la superioritat dels ataronjats que han anat sempre per davant en el marcador.

En un inici de partit elèctric, Països Baixos s’ha avançat en el minut 2, gol que Josep Romeu retornaria en el minut 5 transformant el primer penal córner dels espanyols.

Just abans d’arribar al final del primer quart, els visitants han anotat un gol psicològic per tornar a avançar-se en el marcador (1-2).

Cauen en el tram final

Després d’un segon període sense cap ocasió clara, la bola ha tornat a rodar, ja en el tercer quart, mantenint la mateixa dinàmica: Espanya arribava a l’àrea visitant però era incapaç de treure profit d’aquestes ocasions, mentre que Holanda sempre ha rascat alguna cosa.

En el 37, Josep Romeu tornava a convertir un penal córner per deixar les taules al final del tercer temps (2-2). Abans d’acabar el tercer temps però, Tarres veuria una groga que passaria factura als de Fred Soyez en l’últim quart: dos gols en dos penals córner -tots dos amb inferioritat espanyola sobre el terreny de joc-, han posat contra les cordes als locals (2-4).

Tot i el “hat-trick” de Romeu (3-4), Espanya ha acabat caient en la tercera jornada de la FIH Pro League i es queda en sisena posició amb només 1 punt de 9 possibles.

250 “caps” per a Miki Delàs

Més enllà del resultat, un dels fets destacats de la jornada d’avui ha estat el nombre d’internacionalitats del capità de la selecció, Miki Delàs -també capità del Barça, qui ha arribat als 250 partits amb la samarreta d’Espanya.

Demà, Delàs sumarà la internacionalitat 251 en el segon partit entre espanyols i holandesos, corresponent a la quarta jornada d’aquesta lliga de seleccions.